Најглупите прашања...

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Еј морам да кажам дека мене лично едно од поглупавите стандардни прашања ми е она бедноно, значи ситуацијата е јас плачам и некој ќе дојде и ќе ме праша „Добро си?„ е тогаш ми иде да се закољам, што да му одговорам, супер сум, плачам чисто рекреативно ебате...

Од кај си го купи пенкалотоооо?
Од на Бензиска од каде.

- Каде бе?
-Јас: Еве на Мзт
- Уште идеш на тоа Мзт? До кога бе?

ова е прашање што ме иритира дури повеке од „Што има ново?„ Со таква интонација го поставуваат прашањето со што во моментот на слушање се осекам дека јас сум идиотот во случајот

абре..
а може вака?
ова ми се деси лично..
Абе а тоа се 4километри со кола или пешки?
леле неможев да се смирам од смеење..

или она..
Стигна? - а те глеа здрав прав пред тебе..
..
малку ОФТОПИК
поглупи одговори.
А: Кај си бе?
Б: Еве добар
А: А добар си?
Б: Па не..нешо од ИКС причина сум нерасположен.

Бонус..
Кога се вракам од факултет..
мајка ми : Што праевте на факултет?
леле ме вади од кожа..
ме врака у времето кога бев прво одд *се присекава* „Сине што праевте денес у школо” „Е се степав со Нено, наставничката ме казни, цртавме у блокчето зајачиња” „а зашо си се степал блаблабла... итнитнитнитн”

Најглупо прашање дефинитивно: Кај си бе? (кога разговараш со некого лице во лице, он те прашува кај си :tapp:)

Crazy in Love напиша:
нервира....

Имаш дечко? -Не. Зашто?

е и за тоа се нервирам многу..зашто немаш дечко...какво прашање е тоа?зашто?

Е ајде де.......глупости..........:killmyself:

-znaes kako si pominav vcera?
-Kako?
-Neznaes!!!!

"Od koja marka ti se patikive " ko toa da e najvazno !

"Sto ima novo?, sto ke se pofalis?" :) ok se prasanjava ama ako ti gi postavi nekoj so te znae, a ne te videl odamna...ama ako te prasa nekoj so prv pat te glea u zivot, prv pat komunicira so tebe (so mene mn pati mi se ima deseno), prasanjeto e smesno :) i ti kao ljubezen, treba da pocnes od raganje da mu raskazuvas i da stignes do najnova stvar :) mislam bez vrska...

G@rfielD напиша:
Најглупо прашање дефинитивно: Кај си бе? (кога разговараш со некого лице во лице, он те прашува кај си :tapp:)

toa najcesto se upotrebuva vo smisla kako si? so se desava so tebe?

a mene najpojke me nervira kogfa ke me prasat kako si, pa posle pak i sea kako si, i posle pak kaj si?

Stvarno kolku se glupi prasanjata, neznam a sekoj den gi srekavas barem 10 pati ako nisto drugo. Toa e nekoja navika na prasuvanje, sto znam, ja retko prasuvam taka, ako nemam sto da go prasam sogovornikot si molcam i doaga prasanjetoo "kako si? doma sli? a ti vrti na fiksen:):)

Најглупо прашање ми е "Што ти е?" и многу ме нервира кога сум озбилна и некој тоа ме праша...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom