Најглупите прашања...

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Една ситуација:ми се става непозната личност на мсн,која ни ме знае ни ме познава и ќе ме праша:"Што има ново?"Па добро бе чоек ти не ни знаеш што има старо па како да знаеш што има ново???Мн ме нервираaт вакви дебилни работи:nerv:

мене до сеа најглупи прашања што ми беа поставени и тоа у еден ист муабет се...
- Зошто не носиш сукњи?
- Што знам, зошто не ми се носат.
- А кога ќе пораснеш ќе носиш?
- Од кај да знам, можда.
- А кога ќе имаш ќерки ќе им купуваш сукњи?
ААААААА и ај после да не пукнеш:)

Дефинитивно најглупаво прашање што го имам слушнато е кога ми звони некој на домашен телефон и ме прашува кај си? Па кај може да бидам кога ми звониш дома???

Devilish Angel напиша:
Дефинитивно најглупаво прашање што го имам слушнато е кога ми звони некој на домашен телефон и ме прашува кај си? Па кај може да бидам кога ми звониш дома???
Највероватно мисли кај си се изгуби? :pos:

И мене ептен ме иритира тоа. :uvo:

Ептен глупа комбинација ми е.

П: Кај си?
О: Еве.

:pos::pos::pos::pos:

Мене најглупо прашање е кога ке ме прашаат кај си бе и ја им одговарам еве и толку е разговорот си продужуе секој у свој правец цццц место да застане да каже кај си тргнал ваму таму они кај си бе ја еве и ајт:helou::tapp:

RealGirL напиша:
И што е глупо во прашањево?
Само од твоето средно или од твојот факс носат униформи?!:icon_roll
ах....:smir:
Секоја униформа си има амблем и со букви е напишано името.:helou:

Имав онака средно долга коса и се ишишав на 3ка и ме прашува една другарка:Абе си се шишал?И јас и викам не бе па и ти и оваа ми вика:A ок тогаш. :pos2::pos2:

Многу дебилна комбинација ми е:
-Шо прајш?
-Ево(Еф) арна..

so ima novo neso kaj tebe ?ovaa neso mi najgkupavo prasanje za mene sekoj te prasuva hahaha

Шо ќе носиш на Нова Година и кај ќе славиш нова година?

леле многу ме нервираат овие две прашања( највеќе) затоа што секоја година се поставува едното па исто прашање аман више...

Кај ќе идеш вечер?

и тоа многу ме нервира,затоа што на никој сигурно нема да му влијае одговорот на тоа прашање и јас никогаш не го поставувам,пошто ме нервира....

Имаш дечко? -Не. Зашто?

е и за тоа се нервирам многу..зашто немаш дечко...какво прашање е тоа?зашто?

So ima novo???-prasanjevo na zivci mi ide.So ima novo.eeeeeee bog da cuva dosadni luge ako ima neso da ti kazam ke ti kazam.Mnogu dosadno prasanje.EPTEN(si kazav)

Мнене најглупаво прашање ми е кога ќе си дојдам од училиште и некој ќе ме праша: Си дојде? а ме гледа дека сум тука.. или кога татко ми ќе ме праша: како си помина на училиште? го мразам ова прашање :)

НАјглупите прашања во целиот факин универзум
1. Кај си бе???-еФооо, под кајсиа(ај што ке му вратиш коа до тебе е и те гледа???)
2. Арен???-ахааа...
3. Кога се врати одма???(ееее... со финта)
4.станат си? (Мајка ми на тел.(кога ме разбудва на сабајле за учил.))???
-не во сонот зборам
5. Што правевте на школо?(Што се прави на школо се учи и се досадва)
6. Каде вака?( онака?????:???????????е ај)
повеќе а вакви прашања не давам одговор..!!!!!!!!!!!!!!!!

п.с. браво за темата:)

Devilish Angel напиша:

Mozda skaka da ja naprai onaa fintana
A:Kaj si ?
B:Eve zboram na telefon.
A:Epa simni se od telefonot, ke go skrsis. hahah
*Sve e mozno :pos::pos::pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom