Abe prijatele gradev kujca pred 25 godini. I ushte togash e napraviv so Izolacija od Kamena Volna!се става, ама се става и вентилација и heatexchangeri, ние се вадиме со поише луфтирање и тоа е тоа) кај нас културата за изолација е уште многу далеку. ја коа ја праев куќата пред 3 год речиси невозможно беше да се најде изолација со камена волна, а ако имаше, беше ненормално скапа. макс што најдов со нормална цена на нашиов пазар е 10ка графитен стиропор... се друго беше по нарачка и со чекање
Sakam da kazham i togash (pred 25Godini) imashe Izolacii , samo problemot beshe shto naradot beshe prilicno zatucan i ne gi koristeshe tie raboti!
Inace za site ostanati eve vi edna NOVA alternativa za evtino skoro bagatelno greenje!
Pa koj saka naka si pravi koj ne neka gleda i neka mudruva deka i ova ne cini!!!!
) кај нас културата за изолација е уште многу далеку. ја коа ја праев куќата пред 3 год речиси невозможно беше да се најде изолација со камена волна, а ако имаше, беше ненормално скапа. макс што најдов со нормална цена на нашиов пазар е 10ка графитен стиропор... се друго беше по нарачка и со чекање