- Член од
- 14 август 2018
- Мислења
- 5.422
- Поени од реакции
- 12.402
Ам не се рекламираат ко шо треба…Ам шо не си земавте со Лепи по една Чиго, наместо Вивакси и Мицубиши...
Ја не ни знаев дека има некој да ги носи.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ам не се рекламираат ко шо треба…Ам шо не си земавте со Лепи по една Чиго, наместо Вивакси и Мицубиши...
Ova mu doaga nesto kako parapetna nadvoresna ?!Вечерва у една кафана…
Прегледај го приврзокот 401804
Прегледај го приврзокот 401805
На цигар надвор… и прво што ми паѓа во очи
Две огромни Чиго!
Капетан Кунс, Кристофер Вокен мислам дека беше, типот што му раскажуваше на Буч за татко му кој му бил пријател во виетнамската војна и за тој саатот што си го ставил во шупакот. Не се сеќавам баш најдобро иако и мене многу пати ми е гледан, ама така некако одеше приказната.
Aj čestito dolgi godini da se služiš.
Vidi dali ima opcija da održuva +8 vo prostorijata, ova mnogu klimi go imaat.
Interesno japoncive na stavaat kako kinezive tkn skrien displej .
Ќе те прашав кој модел ама видов подоле си пишал ДМvo sabotata go montiravme mitsubishito. na 10m cefki doturivme ushte 60tina grama freon spored upatstvoto (iako monterot me uveruvashe deka nema potreba sepak za 500 denari plus neka si bide "by the book")
prvichnite vpechatoci se slednite:
- tivok e,
- topli ubavo,
- ne lapa struja ko nesalam
- dalechinskoto e idiot-proof(TOO HOT i strelka za nadole..demek da namalish temperatura)
eve i nekoja mana
- nema pozadinsko svetlo na dalechinskoto, (neka gi koshtashe dopolnitelno 10 centi da stavat edna led)
- najmalata temperatura shto moze da se namesti na greenje e 16C (ne e nekoja mana ama vo momentov ne ziveam vo kukjata i nemam potreba da gree tolku)
- nema indikator za temperatura na vnatreshnata edinica (treba da zjapash vo dalechinskoto) a naviknat sum si so kinezive da frlam pogled i da znam na shto sum da ne go baram dalechinskoto
Немам видено таква функција на ниедно од двете што ги имам дома, ама па и немам нешто толку барано по упатството.Aj čestito dolgi godini da se služiš.
Vidi dali ima opcija da održuva +8 vo prostorijata, ova mnogu klimi go imaat.
Interesno japoncive na stavaat kako kinezive tkn skrien displej .
Иначе до 10С слегува во мод Греење кај мене, на двете Мици...
Прегледај го приврзокот 402035
Автоматски споено мислење:
Туку шупрајме со зимава, потопла од ланската засега...
Денес во Прилеп +20С... на пладне си пиев кафица по кратки ракави сред чаршија на отворено![]()
Некој имаше пишано дека е постар модел, чисто за споредба на фх-то немам позадинско светло, на сумото има.
Ami tamu Prilep ebago, nit planince ima nisto, jugКако готова функција со едно копче не сум ја сретнал....
Иначе до 10С слегува во мод Греење кај мене, на двете Мици...
Прегледај го приврзокот 402035
Автоматски споено мислење:
Туку шупрајме со зимава, потопла од ланската засега...
Денес во Прилеп +20С... на пладне си пиев кафица по кратки ракави сред чаршија на отворено![]()
Treba da se definira skroz povlecenEh sho ti e skapa klima turile svetlo na dalechinskovo (mala shala)
Nema nikako opcija da simnish pod 16 na mojata. i vo upatstvoto si pishuva, proveriv.
Kjuti za toplovo, sneg mi fali. Da go nabapka do pojas kako pred 30 godini. Do dukjan da se odi samo kako vo rov i da ne buchat koli po ulica.
znam deka e postar model i spored gasot. 410ka koristi a ne 32ka. bash i prashuvav ovde dali nema da e problem oti znaev deka kje treba dopolnuvanje freon, a ne znaev dali e skroz povlecen 410.
Нема врска, баш од двете поскапата нема back-lit, ама таа што има е 2 години поново производствоEh sho ti e skapa klima turile svetlo na dalechinskovo (mala shala)![]()
Остај, ми нема филинг веќе елкава, ја грее сонце и до неа на тераса се седи по кратки ракави... џоа Астралија се напраевмеKjuti za toplovo, sneg mi fali. Da go nabapka do pojas kako pred 30 godini. Do dukjan da se odi samo kako vo rov i da ne buchat koli po ulica.
Еве го и денес сонцево вика стаи кратки ракави за на кафицаAmi tamu Prilep ebago, nit planince ima nisto, jug![]()
Во ново производство се прекинува стариот гас ама сигурно нареди 50 години ќе биди достапен за користење за постоечките уреди...Da tocno novi uredi ne smeat da se proizveduvaat poveke so ovoj gas(verojatno, ne im pratam jas toa), ama nemoze completno da se zabrani sto ke pravime so veke prodadenite/montirani sistemi?
kaj mene krajot na noemvri, pocetokot na dekemvri imase nekoi 10 dena koga temperaturata bese -5 do -10 ama od togas navaka e postojano od kaj -3 do kaj 8 stepeni.Еве го и денес сонцево вика стаи кратки ракави за на кафица![]()
Pretpostavuvav deka e nesto takvo, ili kaj motori prost primer e kacigataВо ново производство се прекинува стариот гас ама сигурно нареди 50 години ќе биди достапен за користење за постоечките уреди...
Aj be, vie tamu ko Sibir stekaj mene krajot na noemvri, pocetokot na dekemvri imase nekoi 10 dena koga temperaturata bese -5 do -10 ama od togas navaka e postojano od kaj -3 do kaj 8 stepeni.
Stanes sabajle gledas padnalo nesto belo jer bilo nokeska okolu nula dur izmies zabi go snemalo![]()
Grubo nekoi 550-600km jugo-zapadno od stokholm, na obala kade vo blizina pominuva Golvska struja. Geteborg mi e blisku mene (100tina km na sever od mene). Tuka Celiot zapaden breg na Svedska e karakteristicen so blagi zimi, ama zatoa e dosta vrnezlivo.Aj be, vie tamu ko Sibir steNe znam ti kaj si, ama pred dve nedeli sinot bese vo Stokholm na 4 dena, navecer bilo -13-14 (na javnite termometri) a kaj nas togas bese +10 .