- Член од
- 16 ноември 2022
- Мислења
- 26
- Поени од реакции
- 26
Тоа видов и сам, и сега одговор на мојата предпоставка имаш?Eurovent za AS35TADHRA-THC/1U35MEEFRA-1 nema!!
A Eurovent e ovde, ne e na www.airconditioningworld.co.uk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа видов и сам, и сега одговор на мојата предпоставка имаш?Eurovent za AS35TADHRA-THC/1U35MEEFRA-1 nema!!
A Eurovent e ovde, ne e na www.airconditioningworld.co.uk
Сеа за факти збориме не за....ја за преДпоставки не давам пари....и плус ПреТпоставка е правилно лошо ти превеле на Гугл....јел разумеш ? Слушам активно ПреДпостављујеш и по други форуми под истиов псевдоним....небаре има што да научат од твоите предпоставкициТоа видов и сам, и сега одговор на мојата предпоставка имаш?
Што не пуштиш Еуровент за Тундрата? Ја таква комбинација внатрешна/надворешна како што си линкувал Не гледам на Еуровент !
Може сум грешка, па ако сум грешка еве ти покажи ни каде има Еуровент за Хаиер Тундра или како се вика тоа моделче со ознаки AS35TADHRA-THC/1U35MEEFRA-1
Селски фори сеа кој продава?![]()
Bez nervoza nasabajle, opasno e po zdravjeДојде да го спасуваш неписмениот пред тебе а?
Селски фори продавате само вие, и тоа дрско и безобразно.
Шо е следно, цел продажен салон на Гри да седнете ко порано у интернет кафе да склопите 3 реченици заедно?
Иако е поставен едно 30 пути во изминативе 1000 страни.
За сите додавки, коментари, можеш да се обратиш кај Енергија, Сет, Клими мк.
И пред да се фатите пак за селските фори, ова е за последниот модел со изменета внатрешна барем на папир. И старата која е линкувана по нашите продавници имаше. Еве дури и самиот си побарал.
Сеа за Charmo и Pular ќе пуштиш некој еуровент сертификат?
![]()
Е па ја толку барав, ако има некој расположен со повеќе знаење да каже нешто макар и предпоставено за споредба на двата модели AS35TADHRA-THC/1U35MEEFRA-1 и Model AS35TADHRA-2/1U35MEEFRA-1, линкови и сликички сам си барам по потребаСеа за факти збориме не за....ја за преДпоставки не давам пари....и плус ПреТпоставка е правилно лошо ти превеле на Гугл....јел разумеш ? Слушам активно ПреДпостављујеш и по други форуми под истиов псевдоним....небаре има што да научат од твоите предпоставкици![]()
Се чини дека повторно ќе биде бан во фирмаЕ па ја толку барав, ако има некој расположен со повеќе знаење да каже нешто макар и предпоставено за споредба на двата модели AS35TADHRA-THC/1U35MEEFRA-1 и Model AS35TADHRA-2/1U35MEEFRA-1, линкови и сликички сам си барам по потребаНе ми е јасно каква потреба имаше ти да се јавиш и да се подмочаш од смеење, тоа и дијагноза веројатно бара или стручен совет од лекар, побарај си. Btw форумот-ите се за секој што сака нешто да прочита на темава.
Е па ја толку барав, ако има некој расположен со повеќе знаење да каже нешто макар и предпоставено за споредба на двата модели AS35TADHRA-THC/1U35MEEFRA-1 и Model AS35TADHRA-2/1U35MEEFRA-1, линкови и сликички сам си барам по потреба![]()
Па тоа гледав и и ја и видов дека надворешните се исти и по маса и изглед а внатрешните се разликуваат само изгледно а се со иста маса.По ова што можев да го најдам по нет ми се чини дека само имаат измена во буквите на внатрешната единица. Надворешната единица е иста. Еве ти едно до друго па направи споредба.
![]()
Тоа што ќе биде ќе биде. Побарав само обично мислење а не квалификации и туѓи фрустрации!Се чини дека повторно ќе биде бан во фирма![]()
//// Jesi li nocas video koja je razlika izmedju Arctic Pro i Fairy ? Da nam objasnis ..... Ili jos uvek ne znas ?Bez nervoza nasabajle, opasno e po zdravje
Laik si, dzabe da ti objasnjavam.//// Jesi li nocas video koja je razlika izmedju Arctic Pro i Fairy ? Da nam objasnis ..... Ili jos uvek ne znas ?..... ////
Znaci laik sum za ovie raboti a mi treba iskreno mislenje.Mi treba inverter do 500 evra da gree salon edno 30m2 da go trgnam termoto od upotreba.Ako moze domakjinski sovet sto da se zeme ke vi bidam mnogu blagodaren.
Ako moze Link do TOP modelite?Top modeli
![]()
VIVAX ACP-12CH35AERI+ R32 по супер цена од 29.990 ден.
Последни количини по МЕГА АКЦИСКА ЦЕНА на најбараниот и најпродаваниот VIVAX 3.8kw (12ка ) ИНВЕРТЕР клима уред R-Design ( ACP-12CH35AERI+ R32 ) со греачи на компресор и кондензат, висока енергетска ефикасност, ефективно греење до -25, Smart WiFi контрола и голем број на дополнителни функции...klimi.mk
![]()
HAIER TUNDRA PLUS AS35TADHRA-THC/1U35MEEFRA-1 по супер цена од 29.990 ден.
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ, 3.5 kW, Гаранција: 3 годиниklimi.mk
![]()
AUX 12ASW - H12C5C4/QCR3DI по супер цена од 29.950 ден.
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ, 3.5 kW, Гаранција: 2 годиниklimi.mk
Na najubajoo, 3x pati sum mi posocil deka kojn ne proban(ne javan)da ne go fali i preporacuva za javajne bidejki koga/togas ke go iskloca, isto e i so toj famozen aeri !Ako moze Link do TOP modelite?![]()