Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Priznajem to .... nego da te pitam kao strucnjaka ----- da li znas koji je ovo model, njega hocu da kupim ....... mislim da je taj bas najbolji po tvom rasudjivanju ...

Пошо очигледно од ниско дува oва мора да е 18ката Грее Конзолна на Свети Б, веројатно пуштена на медиум и троши само 4kw ко термо печ xD
A be Zlate, ne prepoznavas zvucka …si ja imas muvata na kapata. Ajde uzivajte so srbcevo.

Или Мидеата (ака Виваксот што го постави) или Тундрава на линков подоле. Не мора да е од клими мк, чисто ко модел.

Дај пушти Еуровент, да ја провериме. :)
Нема да ти поминат тие селски фори тука знаеш... :)

За Тундрата која ја поставив има официјален Еуровент, бар знаеш шо добиваш.
Што не пуштиш Еуровент за Тундрата? Ја таква комбинација внатрешна/надворешна како што си линкувал Не гледам на Еуровент !
Може сум грешка, па ако сум грешка еве ти покажи ни каде има Еуровент за Хаиер Тундра или како се вика тоа моделче со ознаки AS35TADHRA-THC/1U35MEEFRA-1
Селски фори сеа кој продава? :lolzz:

Последно уредено:
Model AS35TADHRA-2/1U35MEEFRA-1
Оваа е на еуровент, претпоставено ако е со исти или сл. перформанси е Ок!
По тежина се исти 27кг. надворешна 8,4 внатрешна,Pdesign 3,2...

Eurovent za AS35TADHRA-THC/1U35MEEFRA-1 nema!!
A Eurovent e ovde, ne e na www.airconditioningworld.co.uk

Само да се пофалам дека решив уште 33 м2 кај моите родители во куќата. Купив Fujitsu 12 LUCA. Монтажата е закажана за викенд. :ајнапиво:
Другарот кој ги постави сите клими исто така монтира и оваа. Работи во Gree веќе 7 години и е одличен монтер.

Последно уредено:
Тоа видов и сам, и сега одговор на мојата предпоставка имаш?
Сеа за факти збориме не за....ја за преДпоставки не давам пари....и плус ПреТпоставка е правилно лошо ти превеле на Гугл....јел разумеш ? Слушам активно ПреДпостављујеш и по други форуми под истиов псевдоним....небаре има што да научат од твоите предпоставкици :pos:

Што не пуштиш Еуровент за Тундрата? Ја таква комбинација внатрешна/надворешна како што си линкувал Не гледам на Еуровент !
Може сум грешка, па ако сум грешка еве ти покажи ни каде има Еуровент за Хаиер Тундра или како се вика тоа моделче со ознаки AS35TADHRA-THC/1U35MEEFRA-1
Селски фори сеа кој продава? :lolzz:

Дојде да го спасуваш неписмениот пред тебе а? :)
Селски фори продавате само вие, и тоа дрско и безобразно.
Шо е следно, цел продажен салон на Гри да седнете ко порано у интернет кафе да склопите 3 реченици заедно?

Иако е поставен едно 30 пути во изминативе 1000 страни.

За сите додавки, коментари, можеш да се обратиш кај Енергија, Сет, Клими мк.

И пред да се фатите пак за селските фори, ова е за последниот модел со изменета внатрешна барем на папир. И старата која е линкувана по нашите продавници имаше. Еве дури и самиот си побарал.
Сеа за Charmo и Pular ќе пуштиш некој еуровент сертификат? :)

4o9tBFx.png

Последно уредено:
Дојде да го спасуваш неписмениот пред тебе а? :)
Селски фори продавате само вие, и тоа дрско и безобразно.
Шо е следно, цел продажен салон на Гри да седнете ко порано у интернет кафе да склопите 3 реченици заедно?

Иако е поставен едно 30 пути во изминативе 1000 страни.

За сите додавки, коментари, можеш да се обратиш кај Енергија, Сет, Клими мк.

И пред да се фатите пак за селските фори, ова е за последниот модел со изменета внатрешна барем на папир. И старата која е линкувана по нашите продавници имаше. Еве дури и самиот си побарал.
Сеа за Charmo и Pular ќе пуштиш некој еуровент сертификат? :)

4o9tBFx.png
Bez nervoza nasabajle, opasno e po zdravje

Сеа за факти збориме не за....ја за преДпоставки не давам пари....и плус ПреТпоставка е правилно лошо ти превеле на Гугл....јел разумеш ? Слушам активно ПреДпостављујеш и по други форуми под истиов псевдоним....небаре има што да научат од твоите предпоставкици :pos:
Е па ја толку барав, ако има некој расположен со повеќе знаење да каже нешто макар и предпоставено за споредба на двата модели AS35TADHRA-THC/1U35MEEFRA-1 и Model AS35TADHRA-2/1U35MEEFRA-1, линкови и сликички сам си барам по потреба :) Не ми е јасно каква потреба имаше ти да се јавиш и да се подмочаш од смеење, тоа и дијагноза веројатно бара или стручен совет од лекар, побарај си. Btw форумот-ите се за секој што сака нешто да прочита на темава.

Здраво, ми треба помош околу избор на клима
Имам еднособен стан од 33м2 , сакам да земам клима, па кој модел би ми се исплаќал да го купам, сакам да нагласам дека станот е на прв спрат и околу станот нема греење од другите станови исто така и под станот нема греење.
Станот има демит фасада и пвц дограма.

секако барам ефикасма и економична клима, ми треба ваше мислење кое е најдобро решение во мојот случај.

Е па ја толку барав, ако има некој расположен со повеќе знаење да каже нешто макар и предпоставено за споредба на двата модели AS35TADHRA-THC/1U35MEEFRA-1 и Model AS35TADHRA-2/1U35MEEFRA-1, линкови и сликички сам си барам по потреба :) Не ми е јасно каква потреба имаше ти да се јавиш и да се подмочаш од смеење, тоа и дијагноза веројатно бара или стручен совет од лекар, побарај си. Btw форумот-ите се за секој што сака нешто да прочита на темава.
Се чини дека повторно ќе биде бан во фирма :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom