Најекономично греење и ладење

Член од
29 август 2019
Мислења
1.254
Поени од реакции
2.992
Член од
8 ноември 2017
Мислења
2.529
Поени од реакции
2.822
Пошо очигледно од ниско дува oва мора да е 18ката Грее Конзолна на Свети Б, веројатно пуштена на медиум и троши само 4kw ко термо печ xD
A be Zlate, ne prepoznavas zvucka …si ja imas muvata na kapata. Ajde uzivajte so srbcevo.

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.651
Поени од реакции
7.495
Или Мидеата (ака Виваксот што го постави) или Тундрава на линков подоле. Не мора да е од клими мк, чисто ко модел.

Дај пушти Еуровент, да ја провериме. :)
Нема да ти поминат тие селски фори тука знаеш... :)

За Тундрата која ја поставив има официјален Еуровент, бар знаеш шо добиваш.
Што не пуштиш Еуровент за Тундрата? Ја таква комбинација внатрешна/надворешна како што си линкувал Не гледам на Еуровент !
Може сум грешка, па ако сум грешка еве ти покажи ни каде има Еуровент за Хаиер Тундра или како се вика тоа моделче со ознаки AS35TADHRA-THC/1U35MEEFRA-1
Селски фори сеа кој продава? :lolzz:

Последно уредено:
Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.651
Поени од реакции
7.495
Model AS35TADHRA-2/1U35MEEFRA-1
Оваа е на еуровент, претпоставено ако е со исти или сл. перформанси е Ок!
По тежина се исти 27кг. надворешна 8,4 внатрешна,Pdesign 3,2...

Eurovent za AS35TADHRA-THC/1U35MEEFRA-1 nema!!
A Eurovent e ovde, ne e na www.airconditioningworld.co.uk

Член од
19 март 2021
Мислења
222
Поени од реакции
545
Само да се пофалам дека решив уште 33 м2 кај моите родители во куќата. Купив Fujitsu 12 LUCA. Монтажата е закажана за викенд. :ајнапиво:
Другарот кој ги постави сите клими исто така монтира и оваа. Работи во Gree веќе 7 години и е одличен монтер.

Последно уредено:
Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.651
Поени од реакции
7.495
Тоа видов и сам, и сега одговор на мојата предпоставка имаш?
Сеа за факти збориме не за....ја за преДпоставки не давам пари....и плус ПреТпоставка е правилно лошо ти превеле на Гугл....јел разумеш ? Слушам активно ПреДпостављујеш и по други форуми под истиов псевдоним....небаре има што да научат од твоите предпоставкици :pos:

Airbus

Fighter Pilot
Член од
12 јануари 2008
Мислења
299
Поени од реакции
230
Што не пуштиш Еуровент за Тундрата? Ја таква комбинација внатрешна/надворешна како што си линкувал Не гледам на Еуровент !
Може сум грешка, па ако сум грешка еве ти покажи ни каде има Еуровент за Хаиер Тундра или како се вика тоа моделче со ознаки AS35TADHRA-THC/1U35MEEFRA-1
Селски фори сеа кој продава? :lolzz:
Дојде да го спасуваш неписмениот пред тебе а? :)
Селски фори продавате само вие, и тоа дрско и безобразно.
Шо е следно, цел продажен салон на Гри да седнете ко порано у интернет кафе да склопите 3 реченици заедно?

Иако е поставен едно 30 пути во изминативе 1000 страни.

За сите додавки, коментари, можеш да се обратиш кај Енергија, Сет, Клими мк.

И пред да се фатите пак за селските фори, ова е за последниот модел со изменета внатрешна барем на папир. И старата која е линкувана по нашите продавници имаше. Еве дури и самиот си побарал.
Сеа за Charmo и Pular ќе пуштиш некој еуровент сертификат? :)

Последно уредено:
Член од
8 ноември 2017
Мислења
2.529
Поени од реакции
2.822
Дојде да го спасуваш неписмениот пред тебе а? :)
Селски фори продавате само вие, и тоа дрско и безобразно.
Шо е следно, цел продажен салон на Гри да седнете ко порано у интернет кафе да склопите 3 реченици заедно?

Иако е поставен едно 30 пути во изминативе 1000 страни.

За сите додавки, коментари, можеш да се обратиш кај Енергија, Сет, Клими мк.

И пред да се фатите пак за селските фори, ова е за последниот модел со изменета внатрешна барем на папир. И старата која е линкувана по нашите продавници имаше. Еве дури и самиот си побарал.
Сеа за Charmo и Pular ќе пуштиш некој еуровент сертификат? :)

Bez nervoza nasabajle, opasno e po zdravje

Член од
16 ноември 2022
Мислења
26
Поени од реакции
26
Сеа за факти збориме не за....ја за преДпоставки не давам пари....и плус ПреТпоставка е правилно лошо ти превеле на Гугл....јел разумеш ? Слушам активно ПреДпостављујеш и по други форуми под истиов псевдоним....небаре има што да научат од твоите предпоставкици :pos:
Е па ја толку барав, ако има некој расположен со повеќе знаење да каже нешто макар и предпоставено за споредба на двата модели AS35TADHRA-THC/1U35MEEFRA-1 и Model AS35TADHRA-2/1U35MEEFRA-1, линкови и сликички сам си барам по потреба :) Не ми е јасно каква потреба имаше ти да се јавиш и да се подмочаш од смеење, тоа и дијагноза веројатно бара или стручен совет од лекар, побарај си. Btw форумот-ите се за секој што сака нешто да прочита на темава.

Член од
31 октомври 2023
Мислења
4
Поени од реакции
1
Здраво, ми треба помош околу избор на клима
Имам еднособен стан од 33м2 , сакам да земам клима, па кој модел би ми се исплаќал да го купам, сакам да нагласам дека станот е на прв спрат и околу станот нема греење од другите станови исто така и под станот нема греење.
Станот има демит фасада и пвц дограма.

секако барам ефикасма и економична клима, ми треба ваше мислење кое е најдобро решение во мојот случај.

Член од
19 март 2021
Мислења
222
Поени од реакции
545
Е па ја толку барав, ако има некој расположен со повеќе знаење да каже нешто макар и предпоставено за споредба на двата модели AS35TADHRA-THC/1U35MEEFRA-1 и Model AS35TADHRA-2/1U35MEEFRA-1, линкови и сликички сам си барам по потреба :) Не ми е јасно каква потреба имаше ти да се јавиш и да се подмочаш од смеење, тоа и дијагноза веројатно бара или стручен совет од лекар, побарај си. Btw форумот-ите се за секој што сака нешто да прочита на темава.
Се чини дека повторно ќе биде бан во фирма :)

Airbus

Fighter Pilot
Член од
12 јануари 2008
Мислења
299
Поени од реакции
230
Е па ја толку барав, ако има некој расположен со повеќе знаење да каже нешто макар и предпоставено за споредба на двата модели AS35TADHRA-THC/1U35MEEFRA-1 и Model AS35TADHRA-2/1U35MEEFRA-1, линкови и сликички сам си барам по потреба :)
По ова што можев да го најдам по нет ми се чини дека само имаат измена во буквите на внатрешната единица. Надворешната единица е иста. Еве ти едно до друго па направи споредба.

Член од
16 ноември 2022
Мислења
26
Поени од реакции
26
По ова што можев да го најдам по нет ми се чини дека само имаат измена во буквите на внатрешната единица. Надворешната единица е иста. Еве ти едно до друго па направи споредба.

Па тоа гледав и и ја и видов дека надворешните се исти и по маса и изглед а внатрешните се разликуваат само изгледно а се со иста маса.
Автоматски споено мислење:

Се чини дека повторно ќе биде бан во фирма :)
Тоа што ќе биде ќе биде. Побарав само обично мислење а не квалификации и туѓи фрустрации!

Kajgana Shop

На врв Bottom