- Член од
- 7 септември 2009
- Мислења
- 155
- Поени од реакции
- 243
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу мразам кога треба да се јавувам негде за цена…БФМ Тетово би требало да се.
A и рабатот на најквалитетното е најголемVo MKD e 18% danok, carina e 15%, sekade vo EU carinata e 2-3%
Се јави? И за мене е таа филозофија за цена несфатлива. Не се јавувам бе, ако веќе има конкурент со истакнато цена нему ќе му се јавам.Многу мразам кога треба да се јавувам негде за цена…(цена инбокс муабетот)
Ама фала ти, изгледа они се застапници..
So ogled sto e ponov model duri e cudno kako se smirisala taka brzo , osven ako ti e koristena na ladenje , vklucena koga bilo 30c vo soba a ti naednas baras 20c i posle naglo zaladuvanje posle eden sat rabota ti zaladuva i ja gasis na dalecinsko i naednas so razlikata na temepratura na venilatorot se stvoruva kondenzacija i se smirisuva skisnuva .Od snosti gree soyal koga ja vklucuvam vozduhot e so nepodnosliva mirizba, so mozi da e ima resenie ili da gi baram od gree?
So ogled sto e ponov model duri e cudno kako se smirisala taka brzo , osven ako ti e koristena na ladenje , vklucena koga bilo 30c vo soba a ti naednas baras 20c i posle naglo zaladuvanje posle eden sat rabota ti zaladuva i ja gasis na dalecinsko i naednas so razlikata na temepratura na venilatorot se stvoruva kondenzacija i se smirisuva skisnuva .
Inaku spas e hemisko cistenje i posle toa obrnuvanje na korisnickata navika.
Makar sto kaj mene vivax jas ja koristev eden period taka pusti izgasi so forsiranje (taka imav potreba)i se smirisa i morav da ja otvoram go izvadiv ventilatorot i perenje pod tus i se sredi i posle toa smeniv nacin na koristenje i eve nema maka 4ta godina .
Inaku taa klima treba da ima opcija xfan za posle gasenje 30tina sekundi ja susi vnatresnata edinica .
Kaj mene na gree gtech ja ima taa funkcija no se vklucuva preku aplikacija ,pa proveri na aplikacija aktiviraj ja i odvreme na vreme gledaj proveruvaj oti sama se deaktivira neznam od koja pricina.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
E ova e strasno e za nervozi , namesto strucen sovet dobivas poglup zdravje , a mislis ovlasten servis .Inaku i so ozoner za klima sto go imas vo setek i e 50tina denari ne e resenie tuku samo maska za problemot.Nema takva opcija xfan na aplikacijata
Inaku klimata ne bese vklucena od maj posledno koga ja koristevme za greenje, od togas ja vkluciv duri vo sredata i cetvrtokot vecerta 1h na 25c za da izladi za spienje. Vcera ko ja vkluciv pocna da mirisa
Eve serviserot mi rece filterot i klimata vnatresno da gi prskam so omeknuvac pomesan so voda pola pola, na sat dva pa da vidime sto ke bidi.
Probaj ja opcijata samocistenje bar i ke kazis dali voopsto postoi.Nema takva opcija xfan na aplikacijata
Inaku klimata ne bese vklucena od maj posledno koga ja koristevme za greenje, od togas ja vkluciv duri vo sredata i cetvrtokot vecerta 1h na 25c za da izladi za spienje. Vcera ko ja vkluciv pocna da mirisa
Eve serviserot mi rece filterot i klimata vnatresno da gi prskam so omeknuvac pomesan so voda pola pola, na sat dva pa da vidime sto ke bidi.
Првпат го слушам средствово, ама ако ти го препорачале од сервис… користи го.И кај мене вивакс аери мириса на расипани чорапи и ми рекоа со оваа средство да ја испрскам а климата е 3 години, плус кај виваксот после гасење без разлика топло ладно надворешниот мотор повторно се вклучува на 30тина секунди можеби и повеќе.Прегледај го приврзокот 385175
Добро е оваа средство и која е процедурата ако може некој да објасни?
@PticaSelica Ako sakas objasni ( mi ) kako e sreden problemot so klimatizacijata vo USA ? Centralna ili ( poedinecna kako vo MKD ne te svativ )Ете прашај ги тие “среќни и весели” станари во Џевахир..
П.С. Не е проблем ни индивидуализмот како во УСА! Не можеме сите швеѓани да бидеме..