Ne ste videle uste skrshena perka i izvitkana osovina na samata perka na nadvoreshnta edinica, pak barajte klima bez greaci samo treba 5 6 7 dena po red da fati ubav stud pa ke montirate grejac od boljer od 2 3kw na nadvoreshnata.....
Чекај куре.
Дали ти тоа мене ми посакуваш да ми се скрше перката?
Друга работа, дали знаеш што е цитирање или после мојот коментар ти се разбуди желбата по навика да замараш одреден член па ајде си "заборавил" да ме цитираш?
Бидејќи ако посакуваш мене нешто лошо да ми се случи или на мој уред кој сум го платил со пари т.е. леб делам од уста за да го платам, а со ништо не сум те предизвикал или сум ти наштетил во животот тогаш во најмала рака можам да ти кажам дека си среќен човек.
Да, навистина среќен.
Земи, смири си ги живците малку бидејќи за вакво срамно однесување и недолични пожелби од твоја страна да сме очи во очи можеше да правиш обиколки низ град без пола заби.
Не ти е срам?
Се' што е со греач и е' во принцип кинеско е океј, останатото и ние останатите кои сме делеле од лебот на домашните за да го купиме сме будали, така?
Многу, претерано многу, малициозна изјава од тебе. Не очекував до ова ниво да стигне некој на темата.
И да, имам 2 клими (од кои едната кинеска замисли), двете се без греач.
Знаеш што се случи од овие глупостите што си ги пишал погоре? - Апсолутно НИШТО!!!
Не може да се скрши перка или да замрзне ако е извадено лулето. ЈАС најдобро го знам тоа (има мој пост на темава и слики за сведоштво, а и ќе потвдрдат членовите), бидејќи оваа зима во мојот град имаше во два наврати температура од по -20.
Првиот пат, заради тоа што бев глупав и есенва не го извадив пластичното луле фати слој од мраз 2cm скоро (има слики на мој пост, слободно побарај).
Го искрсиш мразот, го извадив лулето и климата тие денови (иако -20) си работеше БЕЗ ПРОБЛЕМ.
Во вториот бран од такви температури сега во февруари ПОВТОРНО работеше без проблем и не замрзна воопшто.
Е сега, ако тоа што клима без греачи не мрзне и ако тоа што си или некој продавач или некој корисник кој го преебале да лупни X евриќи за греач кој на вака благи зими ќе му служи за КУР здравје не значи дека ти дава за право да јадеш бурек за да се расипе мојата или било чија друга клима.
ФАКТ е дека сме во умерена кон топла климатска зона и немаме зими со во континуитет температура под -7.
ФАКТ е дека при вакви услови немаш потреба од греач бидејќи не сме Финска.
ФАКТ е дека имаме над 250 сончеви денови во годината.
А исто, ФАКТ е дека македончето ќе умре од злоба и завист пред да каже некој добар збор или да има добра намера.
Just to remind you, karma is a bitch.
Па пази да не ти се случи тебе тоа што му го посакуваш на другите.
Ова беше во најмала рака кретенски и несоодветно од твоја страна.
Глупак.