Darling
High Value
Notebook e classic romcom.би ти го препорачал the notebook
Se prifaka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Notebook e classic romcom.би ти го препорачал the notebook
Pocnavme da se vregjame a?Кога ти не доби бан со твоево однесување тука... никој нема ни да добие!
А и шефот ти е добар:
На друг форум клоци ќе добиевте инстантно!
За Hisense TQ35 имам пишувано,одлична клима со 7 брзини,на auto одлично работи со ifeel,тивка внатрешна/нафворешна.Не е за 25kg полесна туку тежи 25kg, а е' полесна за 6kg.
За 25m2, на таа изолација буквално може да се купи било што од овие три.
Другите два модели имаат греачи на тацна, бадијала се греачите на тацна.
Јас да сум на таа квадратура и таа изолација би купил клима до 25.000 и не би се замарал бидејќи и онака сите имаат 3 години гаранција. Зошто да ја преплатиш? ШТО и да ставиш во однос на греење нема небо-земја да биди разликата (бидејќи имаш добро изолиран простор).
Во што освен во 680m3 издув vs 630m3 на фуџицу?
Во другите карактеристики е за нијанса послаба - кога зборуваме исклучиво за греење.
Е сега има тука на темава задоволни од тосот доста луѓе + ако му менува тосот има wifi контрола која фуџицуто ја нема (барем не е наведено дека има), тоа е веќе техникалија која ако му е потребна може да ја искористи.
НО, тоа се нијанси. Нема воопшто да осети ЗНАЧИТЕЛНА разлика кога зборуваме за греење било која од овие три да ги одбери.
Јас би одбрал клима без греач на тацна, сепак не сме Норвешка или Финска.
Ќе си го извади лулето на надворешната и му е гајле што понатаму.
Исто, би бирал клима која има повеќе брзини (степени) на издув, за да може да има комоција (мада и тоа е ствар на навика, но користи во преоден период кога климата треба да дува со помал капацитет).
Hicence, на пример, веднаш би ја отфрлил од овие три.
Оној Флегматичниот на ИТ вреѓа, пљука на велико ама за него администрација замижува и све му е дозволено.Човекот кој што најмногу ја сери оваа тема сега изигрува жртва.
@HEKOJ
Fobija – Wikipedija
hr.m.wikipedia.org
Fobija (grč. phóbos - strah, bijeg) je izraženi trajni strah, najčešće prekomjeran ili neopravdan, koji se pojavljuje u vezi očekivanja specifičnog objekta ili situacije.
Većina se ljudi boji visine ili pauka, ali taj ih strah ne ometa u svakidašnjem životu. Takav strah postaje fobija kada ih onemogućuje u aktivnostima koje su dotad s lakoćom obavljali ili uživali u njima.
На IT форум уплав фатиле на последната страна дека Стрелец им влегол и им ја реметел темата на Другиве ботови таму кои овде се опуштиле, се делеле Банови и мислат дека навелико слободно може овде да си серат..(извинете на израз ама некој многу си го пуштил јазикот)
Оној Флегматичниот на ИТ вреѓа, пљука на велико ама за него администрација замижува и све му е дозволено.
Јасно, се разбираме, не мислев дека е полесна за 25кг, туку дека е полесна во споредба со тосот и тежи 25кг.
Иначе, дали има некој показател за која клима е подобра во однос на дефрост ? Поретки дефрости а и побрзи во времетраење.
Моментално имам 2 клими, од кои едната е Tosot од 18к ( Tosot Muse Eco ) и Gree Fairy 3.5ka, мислам дека горе долу се исти во број и времетраење на дефрости, но прилично љубопитен сум и затоа ја имам Fujitsu како опција за нешто ново, јапонско, а можеби и подобра опција од тосот/ грее(?).
И ме интересира, дали може да ми кажеш каква клима конкретно би зел доколку си во моја ситуација ?
Не сне виделе богамиNe ste videle uste skrshena perka i izvitkana osovina na samata perka na nadvoreshnta edinica, pak barajte klima bez greaci samo treba 5 6 7 dena po red da fati ubav stud pa ke montirate grejac od boljer od 2 3kw na nadvoreshnata.....
Ма какво рамнење. Подобра е.Брееј брееј на кое дерече стигна темава тосот со фиџутси да го рамнат
Проблем е што не знаеме кои функции ги имаат. Едно се рекламира, друго се продава. Манипулирање со податоци. U Crown го рекламираат со тајмер, ама нема вистински тајмер.Размисли што ти треба од функциите кои ги имаат
За таа клима е пишувано и тука, ама не си прочитал.Zdravo.. Pred desetina dena zedovme toshiba shorai edge 16.. e sega na sabajle koga ke ja pustime mnogu e bucna nekako mozi 2 sati mozi i poveke.. i vo podalecen del na kukata se oseka zuenjeto na kompresorot.. so mozi da e problem ili taka treba da raboti.a i pred dva tri dena koga bese po vlazno nadvor se osekaja golemi vibracii . fala
Ја имаш истата?Не се мачи да бараш совети сугестии,таква е климата арна само за ладење.
Можеш да сликаш надворешната единица да видиме како е монтирана и колку метра бакар има пуштено. Сподели ни како ја користиш на која температура, во каков и колкав просторtoshiba shorai edge 16