не паѓа под 20 степени
Малку е контадикторно ова, да отвараш прозори а да не паѓа под 20отварам прозори да изладам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не паѓа под 20 степени
Малку е контадикторно ова, да отвараш прозори а да не паѓа под 20отварам прозори да изладам
Druze ti pisav kako e naj ekonomicno....a ti kako sakas..inaku posle 7h za 15min,ne.moze da zatopli ti mozes da si mislis deka ke zatopli.....ama..realnosta e druga...(stavin watmetar i merac za temperatura pa ke vidis)Благодарам за одговорот. А што со тоа што ќе грее 7 часа навечер? Тогаш за 7 часа нема да потроши повеќе струја, отколку наутро кога ќе ја вклучам и ќе работи 15 минути за да ја постигне температурата?
Hisense koristat hitachi kompresoriФакт! Во Кина тие се гиганти и произведуваат,останатите користат туги компресори.Ако не е така дополнете дали Haer и Hisense произведуваат,Aux Vox...Во Јапонија се други играчи.
Vo Gevgelija e potoplo zatoaМалку е контадикторно ова, да отвараш прозори а да не паѓа под 20
Леле скроз истото ми го има пишано и мене. Мислев од кај мене си направил скриншот, WTF.
Ги иам другите бе, сеа собирам отпадоци само хехехехехеЛеле скроз истото ми го има пишано и мене. Мислев од кај мене си направил скриншот, WTF.
Изгледа пола форум го има прашано за летербокс, спрема некој проект.
П.С.Што е работава со форумов во последно време? Те дава да прикачиш слика те не дава.
Површно гледано ќе заштеди ако преку ноќ е изгасена.Благодарам за одговорот. А што со тоа што ќе грее 7 часа навечер? Тогаш за 7 часа нема да потроши повеќе струја, отколку наутро кога ќе ја вклучам и ќе работи 15 минути за да ја постигне температурата?
Отприлика цената ти е од 3000-5000 евра во зависност од тоа каков извор на топлина ке имаш(камин,пелети,) секако се мисли без топлинска пумпаБарав и не најдов тема па затоа пишам тука... Ме интересира дали некој може да сподели инфо, колку кошта одприлика монтажа на парно греенје комплет од а до ш за во куќа од 180м2. Ако некој скоро си пружал вакво задоволство и ако сака да сподели инфо
Мене за спрат од 100тина метри квадратни кога гледав пред неколку години ми побараа околку 3500 еур, со котел на пелети од Термофлукс. Така да јас би сметал не помалку од 4000 еур за цела куќа.Барав и не најдов тема па затоа пишам тука... Ме интересира дали некој може да сподели инфо, колку кошта одприлика монтажа на парно греенје комплет од а до ш за во куќа од 180м2. Ако некој скоро си пружал вакво задоволство и ако сака да сподели инфо
Опција има, само треба малку повеќе труд... пошто сега сите мерачи ми се на новава клима...Дали имаш ваква опција и за Хансолот? Баш би сакал да видам како ќе се споредат во ЦОП? И би било добро и за другиот Хансол да може да се направи вакво мерење.