- Член од
- 7 декември 2019
- Мислења
- 8.549
- Поени од реакции
- 17.142
Да истуриш скоро 1200 евра за Грее, ти сериозно?Gree Fairy ti e dobra no ako sakas ekstra klima togas ako imas dovolno budzet zemija ovaa LINK
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да истуриш скоро 1200 евра за Грее, ти сериозно?Gree Fairy ti e dobra no ako sakas ekstra klima togas ako imas dovolno budzet zemija ovaa LINK
Decki edno prasanje, za 60m2 stan koja od klimive ja preporacuvate nekoe iskustvo?
![]()
CARRIER Infinity Ultimate 42QHB18D8S / 38QHB18D8S по супер цена од 52.990 ден.
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ, 5.5 kW, Гаранција: 3 годиниklimi.mk
Ili ovaa
![]()
GREE FAIRY LCLH GWH18ACD-K6DNA1D по супер цена од 50.990 ден.
5.3kW ИНВЕРТЕР, БЕСПЛАТНА достава, 10г. гаранција!klimi.mk
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Zavisi do budzet ako ima dovolno budzet ili Gree ili pak ako saka i Toshiba neka zeme negov izbor jas kako predlog ja dadov Gree amber bidejki klimata e stvarno mokna i kvalitetna sega sto e taa cena toa e druga rabota koj ima pari ke ja zeme koj ne i so poevtino ke pomine zatoa rekov i Gree Fairy e dobra ama amber gree e odlicna klima.Да истуриш скоро 1200 евра за Грее, ти сериозно?
sega se raboti za stan vo koj sum momentalno. Kukjata e z u budukjnost
na prizemje sum od 2 strani komsii od predna strana tarasa, zadna e hodnik vlez. Prozori pvc.Слободно нека купи тајфун од 3kWДа истуриш скоро 1200 евра за Грее, ти сериозно?
Не размислуваш за две послаби по снага клими, наместо една 18ка? Полесно и подобро ќе покријат стан од 60м2 и нема да биде поскапо отколку греење со една 18ка... на пр (две 12ки или 9+12ка).... би влегле во буџетот.Decki edno prasanje, za 60m2 stan koja od klimive ja preporacuvate nekoe iskustvo?
![]()
CARRIER Infinity Ultimate 42QHB18D8S / 38QHB18D8S по супер цена од 52.990 ден.
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ, 5.5 kW, Гаранција: 3 годиниklimi.mk
Ili ovaa
![]()
GREE FAIRY LCLH GWH18ACD-K6DNA1D по супер цена од 50.990 ден.
5.3kW ИНВЕРТЕР, БЕСПЛАТНА достава, 10г. гаранција!klimi.mk
Momentalno vo spalna imam samsung 3.5kw i taa mi e ok. Dnevnata so kujnata mi treba pojako.Не размислуваш за две послаби по снага клими, наместо една 18ка? Полесно и подобро ќе покријат стан од 60м2 и нема да биде поскапо отколку греење со една 18ка... на пр (две 12ки или 9+12ка).... би влегле во буџетот.
Kolkav budzet imas za 3.5 inverter klima ?Momentalno vo spalna imam samsung 3.5kw i taa mi e ok. Dnevnata so kujnata mi treba pojako.
Ne e problem budzet tuku da ressm problemov. A samsungot ne r nverter ama ok e za spalnaKolkav budzet imas za 3.5 inverter klima ?
I dali Samsung klimata sto ja imas e inverter ?
![]()
Искуство со Mitsubishi Electric AP35VG, климата е прекрасна, тифка, моќна 5 брзини, ултра топла, скоро иста како FH климите што ме радува. Не очекувам ништо помалку од Electric.
Ставена е во 18 квадрати спална северна страна без изолација, на почетокот коа ја вклучив влечеше 1.2-1.3 kw, ама сеа модулира од 250-280w без проблем, сметам дека е премоќна за таа соба, би била идеална за соба до 35 квадрати.
Дифростите се брзи и бесчујни, би ја препорачал на секој кој се размислува да ја купи, слободно да нема двоумици.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako sakas jaka 3.5kw inverter klima i ako ne ti se problem pari togas zemi go ovoj Panasonic 3.2kw toplina na -10°CNe e problem budzet tuku da ressm problemov. A samsungot ne r nverter ama ok e za spalna
Проблем е што му требаат две вакви! Или барем една 2.5 додатно! Е сега ако во тие 60 м2 влегува и спалната која се грее со клима, тогаш може да проба со оваа и евентуално бекап во најладното. На тој начин за следната зима ќе знае, издржува оваа комбинација или наместо бекапот уште една 2,5 ка!Ako sakas jaka 3.5kw inverter klima i ako ne ti se problem pari togas zemi go ovoj Panasonic 3.2kw toplina na -10°C
![]()
PANASONIC CS/CU-Z35TKE по супер цена од 52.990 ден.
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ, 3.5 kW, Гаранција: 3 годиниklimi.mk
![]()
Clenot kaza deka vo spalnata ima Samsung on-off 3.5kw klima i deka za spalnata e zadovolen od Samsung ako saka moze da stavi vo spalna inverter 2.5kwПроблем е што му требаат две вакви! Или барем една 2.5 додатно! Е сега ако во тие 60 м2 влегува и спалната која се грее со клима, тогаш може да проба со оваа и евентуално бекап во најладното. На тој начин за следната зима ќе знае, издржува оваа комбинација или наместо бекапот уште една 2,5 ка!