Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ako pamtam ubavo u Gr bese okolu 750 dur ja imase..A kade e ova 700eu?![]()
Osnoven najosnoven model na mitsu hevi. Nema nikakvi ekstri i dodatoci.. Vaka od papir obekjava kolicinata na 1.1kg R32 freon i maksimalniot cug od 2.68kW..![]()
Некој 2-3 збора за климава да кажи, инаку 700евра е, дали е ок
Sent from my iPhone using Tapatalk

И од твоите за 700евра HJ преку такво што 20м2 не задоволија кај тебе една спална, oj фрли се у езероно и оладиAj be odi begaj..... Preku *ur so teoriive tvoi.
Го земав тој моделToj midel sto go sakas ti e dobar i e proizveden vo Gree ako ima od kade da go zemes zimaj go samo sega invertor veke ne e Gree tuku sega invertor se proizveduva vo Midea https://www.inventoraircondition.gr/klimatistika/multi-split/ac-esoterikes-monades
Хеви никогаш не бил познат по дизајн и префинетост во додатоците!Osnoven najosnoven model na mitsu hevi. Nema nikakvi ekstri i dodatoci.. Vaka od papir obekjava kolicinata na 1.1kg R32 freon i maksimalniot cug od 2.68kW..
Tapa e sto ima samo 3 brzini na vnatresniot fan..
Sekako najvazni se korisnickite iskustva i tocnoto dimenzioniranje pred kupovina a posle kupovina pravilnata montaza od Ne-kopuci..Прегледај го приврзокот 231672
Хеви никогаш не бил познат по дизајн и префинетост во додатоците!
Они изгледа се држат до девизата да биде квалитетно, сигурно и неуништиво. Шминка јок!
Sto aplikacija e taa sto ja koristis ?![]()
Искуство со Mitsubishi Electric AP35VG, климата е прекрасна, тифка, моќна 5 брзини, ултра топла, скоро иста како FH климите што ме радува. Не очекувам ништо помалку од Electric.
Ставена е во 18 квадрати спална северна страна без изолација, на почетокот коа ја вклучив влечеше 1.2-1.3 kw, ама сеа модулира од 250-280w без проблем, сметам дека е премоќна за таа соба, би била идеална за соба до 35 квадрати.
Дифростите се брзи и бесчујни, би ја препорачал на секој кој се размислува да ја купи, слободно да нема двоумици.
Sent from my iPhone using Tapatalk
So zdravje da se koristi ekonomicno da ladi i gree dolgo da sluzi.Го земав тој модел
New Nemesis Pro 18 air conditioner, A+++, with R32 refrigerant and smart Wi-Fi technology
Namesis pro 18
Sto aplikacija e taa sto ja koristis ?
Тој се надразнува кога некој спомне Mitsubishi макар и Heavy. У реду е.Aj be odi begaj..... Preku *ur so teoriive tvoi.