Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Ne e bitno kolku pari e
Prasanjeto e zosto Midea i Gree ( edni od najgolemite kineski proizvoditeli na klima uredi vo svetot ) ne go upotrebuvaat takviot nacin na proizveduvanje na inverter klimi.

Nad - 20 mora da ima greaci za da rabotat poefikasno i Japonskite imaat greac ama ima razlika kako se postaveni i vo kvalitetot i efikasnosta na greacite i na klimite Najdi ja razlikata medju greacive

Последно уредено:
Što ti smetam, ne znam što e pogrešno napišano....te molam da me staviš na ignoriranje ....so vakumiranjeto se si kaža .....
Да
Кажав дека немаш абер и во суштина твоите написи се едно тешко, мачно и погрешно фантазирање.

Автоматски споено мислење:

Да
Кажав дека немаш абер и во суштина твоите написи се едно тешко, мачно и погрешно фантазирање.
Ne znam.zosto uzivate da se navreduvate i da si prefrlate eden na drug ...ova nee samo za vas...opsto...

Nad - 20 mora da ima greaci za da rabotat poefikasno i Japonskite imaat greac ama ima razlika kako se postaveni i vo kvalitetot na greacite i na klimite Najdi ja razlikata medju greacive

Ednostavno e treba namesto greac da ima vakvo bakarno cevce sto ke kruzi vo nego topol freon i ke nema da zamrznuva kondezatot pri defrost toa vaka se resava BEZ GREACI
heatcharge.png

Treba. Gree je napunjen za do 5m, kao i Midea. Sve preko toga treba da se dopuni. Ako je inverter, gas se rekuperatorom izvuče, izmeri na vagu i doda koliko treba po uputstvu (za svaki model različito). Japanci su nadopunjeni za 15m fabrički. Kinezi moraju da se dopunjavaju za sve preko 5m

Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Sekade razlicno, kaj mene 7.5 e standardna dolzina, tak pisuva vo servisnoto, za sekoe metro plus se dodava po 20g, ili obratno se odzema ako e pomala dolzina. Pobaraj vo servisnoto sigurno ti pisuva.

Да
Ne gi čitaj be i ne gi komentiraj ako ti e mačno za čitanje. Toa će bide dovolno.

Последно уредено:
Black Panther е The Godfather за Ad Astra...затоа!

што му фали на ад астра? да искочеше пред едно 30 години никој ништо немаше да збори, одисеја 2001 да искочи денес 99% од вас ќе речат глуп дека е. Gravity беше ултра реален па затоа доби толку награди

100 pati kazav, BATALETE go Flegma....ne ocekuvajte od nego seriozen sovet. Samo "tzlatko" i "strelec" se kompetenti za seriozen sovet.

За сите што користат SP3S еве една друга апликација преку која можат да ја следат потрошувачката, се вика Intelligent home centar, само што резултатите од неа и од оваа основната што ја користиме сите e-control е различна, еве за еден месец што викаат двете апликации
Screenshot_20191218-191757.png Screenshot_20191218-191827.png

Се јавува разлика од 10 кв, која да ја сметаме за веродостојна :)

100 pati kazav, BATALETE go Flegma....ne ocekuvajte od nego seriozen sovet. Samo "tzlatko" i "strelec" se kompetenti za seriozen sovet.
Даде совет дуплиот акаунт на Strelec.
Ликови задолжени за што е можно поголема продажба на Gree.

И остана жив.

За сите што користат SP3S еве една друга апликација преку која можат да ја следат потрошувачката, се вика Intelligent home centar, само што резултатите од неа и од оваа основната што ја користиме сите e-control е различна, еве за еден месец што викаат двете апликации
Прегледај го приврзокот 225593 Прегледај го приврзокот 225594

Се јавува разлика од 10 кв, која да ја сметаме за веродостојна :)
Ovaa prvata inteligent.home so samiot ured sp3s ,so skenirajne na qr kodot(ato e vo upatstvoto) ja otvara ovaa app.a nie gledam site ja koriatime e-control ....koja e tocna koj.znae....10kw nee nesto wow strasno 66den,vo skapa ili 33den vo evtina...
Sepak od Evn e.najtocen...bidejki nim.im plajkame a.ne na broadlink sp3s.!

Даде совет дуплиот акаунт на Strelec.
Ликови задолжени за што е можно поголема продажба на Gree.

И остана жив.
Kakov uplav imas od GREE....hahhaha.
Uzivaj monterce...
Slusaj malce profesionalci i UCI, bez pari e skolovo.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom