Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Амерочки филмој немом да гледам појќе холивуски се исти се досадни безвезе акција ,барам некој од други држави да гледам ,пробав руски од советски период ама некако не ми се свиѓат.
Едно време на Телма даваја итљански секој четврток многу интересни беа,Го гледав на јутуб еден интерсна комедија овај

https://www.youtube.com/watch?v=ntLbORx64EA

немат лоши филмој итаљанит , препорачајте некој интересни слични од други држави не амерички .

Attachments

• La_liceale.jpg
    La_liceale.jpg
    28 KB · Прегледи: 12
Kaj nas vo MK iako e liberaliziran pazarot na elektricna energija za tie korisnici sto ne izlegle na slobodniot pazar za elektricna energija ima univerzalen snabduvac a toa e EVN Home a cenata za EVN Home ja regulira regulatorna komisija za energetika na MK.
Ne veruvam deka ke ima golemi pokacuvanja na elektricna energija kaj korisnicite na EVN Home.
Batica ja znam.situacijata so regulatorna i po novo EvnHome.(evn home sekoja god.ke bara pokacuvajne poradi xxx pricini)ama vidi vo Bg,sto im napravi taa liberalizacija ...

Амерочки филмој немом да гледам појќе холивуски се исти се досадни безвезе акција ,барам некој од други држави да гледам ,пробав руски од советски период ама некако не ми се свиѓат.
Едно време на Телма даваја итљански секој четврток многу интересни беа,Го гледав на јутуб еден интерсна комедија овај

https://www.youtube.com/watch?v=ntLbORx64EA

немат лоши филмој итаљанит , препорачајте некој интересни слични од други држави не амерички .

Paolo Genovese:
Perfect Strangers - Perfetti sconosciuti (2016)
The Place (2017)
The Immature - Immaturi (2011)
Immaturi – Il viaggio (2012)
A Perfect Family - Una famiglia perfetta (2012)
Ever Been to the Moon? - Sei mai stata sulla luna? (2015)
Blame Freud - Tutta colpa di Freud (2014)

Giuseppe Tornatore:
Cinema Paradiso - Nuovo Cinema Paradiso (1988)
The Legend of 1900 - La leggenda del pianista sull'oceano (1998)
The Best Offer - La migliore offerta (2013)
A Pure Formality - Una pura formalità (1994)
Malena - Malèna (2000)
The Correspondence - La corrispondenza (2016)

На прв скрол и гледаше преку ретровизор меѓу нозе на втор скрол ова, навистина интересна комедија
како Американска Пита е не е таков како што изгледа :) накај авантгарда тера

Batica ja znam.situacijata so regulatorna i po novo EvnHome.(evn home sekoja god.ke bara pokacuvajne poradi xxx pricini)ama vidi vo Bg,sto im napravi taa liberalizacija ...
mozebi toa ke ne odmine ;) vprocem liberalizacijata tamu ja napravi bg od izvoznik vo uvoznik na elektricna energija.

Да издржи 3 години и на коњ си со ЛГ.
Klimata ima 3 godini celosna garancija i 10 godini na kompresor.
A toa sto vikas da izdrzi 3godini iskreno ne bi se slozil porano on-off klimite na beko gi pravese LG odnisno se vnatre bese od LG i kompresor i elektronikata i se pa i den denes tie klimi rabotat bez defekt.
Ova sto vikas da izdrzi 3godini od iskustvo ili ne gi bendisuvas kako brend ?

Дали во Македонија и каде можат да се набават норвешки радијатори?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom