Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
јас живеам во стан и без никакво греење имам во моментов 23-4
Ситуација:
Стан во Аеродром нова градба - 2016 со изолации со све.
Никој не живее(ше) од 15 декември до 15~20 јануари на тоа минусите.
Без греење внатрешната температура беше 15 степени.
Пробај ова истово да го замислиш со куќа.

Па и со добра изолација во куќа е толку ( барем кај мене ). Сега за сега и кај мене држи 23-24 степени без греење.

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Сабале ко станав во собава 19/20 беше а надвор во Прилеп +9 истото и вчера беше топло.
@FlegmaFX Кај нас во продавнициве сее поефтино 700 ден модулот WiFi за АЕРИ/АЕВИ.. Среда ќе стасал порачав (нека се најде)

Сабале ко станав во собава 19/20 беше а надвор во Прилеп +9 истото и вчера беше топло.
@FlegmaFX Кај нас во продавнициве сее поефтино 700 ден модулот WiFi за АЕРИ/АЕВИ.. Среда ќе стасал порачав (нека се најде)
Во секој случај добра зделка. А од која продавница го зеде и дали и климите се поевтини, оти како што гледам секаде се исти цени за Gree и Vivax.

Во секој случај добра зделка. А од која продавница го зеде и дали и климите се поевтини, оти како што гледам секаде се исти цени за Gree и Vivax.
Во Прилеп климите се поефтини за разлика од клими.мк има 3-4 продавници даваа поефтини Mitsu/Daikin/Vivax за Gree не даваат оти има овастена продавница таму треба да се ценкаш ако имаш среќа :)

Последно уредено:
Eve WI-FI Modul za Vivax inverter klima
Немаше во Прилеп 1000 е во Технo а ваму од кај што го порачав 700 овастени за Vivax (Tehno Maxs)

Во Прилеп климите се поефтино за разлика од клими.мк има 3-4 продавници даваа поефтини Mitsu/Daikin/Vivax за Gree не даваат оти има овастена продавница таму треба да се ценкаш ако имаш среќа :)
Prilep deka se najevtini klimite a naselenieto najotepano ....zatoa vladata ne go stava vo lista za 100% subvencii....

Тризла се спреми за сезонава :)))
Tie se sekogas spremni....
Автоматски споено мислење:

Cestoto klima dolgo da sluzi i ekonomicno da se ladis grees so klimata
Stavi sliki od montazata koga ke ti ja montiraat klimata.
Ekonomicno greeejne / ladejne uste ovaa sezona tamu do 30.06.2020 posle toa sledi sekoja godina sigurno +5 % pokacuvajne i za 2/3godini ....posle toa koga ke ja krenat cenata na strujata 20/25% sto znam.kolku ke bide ekonomicno# ako e skapa 10denari evtina 5 +ddv.

Последно уредено:
Ekonomicno greeejne / ladejne uste ovaa sezona tamu do 30.06.2020 posle toa sledi sekoja godina sigurno +5 % pokacuvajne i za 2/3godini ....posle toa koga ke ja krenat cenata na strujata 20/25% sto znam.kolku ke bide ekonomicno# ako e skapa 10denari evtina 5 +ddv.
Zosto mislis deka ke se pokaci cenata ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom