Te ostavija bez odgovor Kolega ili mene mi se cini taka

Ko sto znaes i gledas ja za vo spalna so skoro ista golemina si bapnav edna vlezna 9ka kapilarka koja eftino mi iskoci od gr. Dobro gree ama slabo modulira a toa sega uviduvam deka e mnogu povazno za vo spalna kade sto sakas bas nekoi takvi 19-20-21C da odrzavas. Kaj mene raboti pali gasi i vo najladnoto ama vratata nakaj GVto e sekogas otvorena zasto trojca koga ke zadisat navecer so zatvorena vrata mislam deka ke se zgusime u 15kvadrata. Baska ne sum imal zivci da ja iztestiram so zatvorena vrata kako ke se ponasa zasto maliov indijanec ako ne e otvorena vratata racuna mu kries nesto i stalno ja otvara citaj razbiracka jok. E sega ako ne modulira dobro togas duri raboti ti e potoplo a koga ke ugasi ti e poladno i toa za spienje me nervira. Mojava ako ja prasas ke rece top e pojacaj ja na 23-24C od koi bi crknal. Vtora bitna rabota Decibeli odnosno kolku se slusa. Ne deka nema da se naviknes ko ja sto se naviknav ama kaj kaj e poubavo da e tivka sto paralelno za dobrata modulacuja povlekvit poveke brzini na ventilatorot. Kaj Hiro-vo ima samo 3 i ja go rabotam u prva nonstop. Ako si pri pari bi te sovetuval da si kupis asalna 9ka. Ako imas kombinacija od gr ili bg da doteras nekoe Fuji bi bilo top a od ovdesnive 9ki neka predlozat nekoi od kolegive ako imaat i znaat.
P.S Pisanovo e ubavo da go znaes i ti
@Ivan12