Super jas gledav poeftino da pominam suharava dali ja zemav 165e ali trosi ko luda masina za perenje poklon za svadba se led sijalici ali gotvime sekoj den gurmani sme![]()
da se zivi i zdravi moite gotvat

Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Super jas gledav poeftino da pominam suharava dali ja zemav 165e ali trosi ko luda masina za perenje poklon za svadba se led sijalici ali gotvime sekoj den gurmani sme![]()
Еве ти сметка, пукнал за ракија...A be @Gr-er vidi si go nikot samo....pa ti ako ne si podmackan neznam koj e
Nego nikako da se drzis do temata...pokazav smetki i odma vi se digna pritisokot, pokazete i vie ajde, ne ja vrtite temava u OffTopik
Eve @mdeni moze odma da pocne so negovata stara prikaska kako zimata e topla i SCOPot mu e 5,1....samo smetki nema pokazano nigde za sezonava, samo lani se falese![]()
Hehehe nikot moj e ustvari moe ime Gr Goran Radevski a drugoto e na kerkami inicijali da nema zabludi tuka, nego pocna lugjeto da tw ubivaat so smetkite za struja i pocnuvas da se zakanuvas ... stanav clen na dr forum tamu bogami ima dosta interesni rab za tvojot brend kako 5,5 trosi 2 kw na cas.A be @Gr-er vidi si go nikot samo....pa ti ako ne si podmackan neznam koj e
Nego nikako da se drzis do temata...pokazav smetki i odma vi se digna pritisokot, pokazete i vie ajde, ne ja vrtite temava u OffTopik
Eve @mdeni moze odma da pocne so negovata stara prikaska kako zimata e topla i SCOPot mu e 5,1....samo smetki nema pokazano nigde za sezonava, samo lani se falese![]()
Koj zakljucok izvadi i na osnov na sto, od rakav zakljucok !Hehehe nikot moj e ustvari moe ime Gr Goran Radevski a drugoto e na kerkami inicijali da nema zabludi tuka, nego pocna lugjeto da tw ubivaat so smetkite za struja i pocnuvas da se zakanuvas ... stanav clen na dr forum tamu bogami ima dosta interesni rab za tvojot brend kako 5,5 trosi 2 kw na cas.
Ok ladno bilo ama mnogu e 200 e za eden mesec plus vo stan si.Еве ги и моите сметки:
Од 16.10 до 14.11- 3955 ден. за 30 дена
Од 15.11 до 13.12 - 6890 ден. за 29 дена
Од 14.12 до 16.01 -11600 ден. за 34 дена
За последната искрено не очекував толку ама тој период Битола беше со најниски температури, а дома топло и тоа е. Поздрав
Греам 90м2 стан.
Многу - малку, толку е, и јас сакав помалку да е, ама тоа е!Ok ladno bilo ama mnogu e 200 e za eden mesec plus vo stan si.
Poentata mi bese golema e smetkata no kade sto mozes probaj stavi izolacija ke vidis benefit .Многу - малку, толку е, и јас сакав помалку да е, ама тоа е!![]()
Изолација има станот, нова градба е 2012год. Никој не грее ни под мене ни над мене ни до мене, а немам ни надворешни ролетни, колку толку и тие заштедуваат ама здравје, помина оваа зима.Poentata mi bese golema e smetkata no kade sto mozes probaj stavi izolacija ke vidis benefit .
Kako be toa nikoj nema sam si vo zgradava?Изолација има станот, нова градба е 2012год. Никој не грее ни под мене ни над мене ни до мене, а немам ни надворешни ролетни, колку толку и тие заштедуваат ама здравје, помина оваа зима.
Најгоре сум над мене е поткровје, а под мене е празен стан никој не живее, северна страна ми е лифтот и ходникот од зградата и еден стан мал од 45м2 шо го греат а мене тој дел ми е купатило и пола кујна, другите страни се отворени нема станови, и да на 24°-25° греам оти сакам потопло. Со 2 клими сум една 5.5ка и една 3.5ка. ПоздравKako be toa nikoj nema sam si vo zgradava?
Sporedba so mene 75-80 m2 kuka znaci nikoj ne me gree od nikade pa pak smetka mi e za januari 7500 den i toa glavnata klima vkupno 3000 den so ddv t.e okolu 650 kw.Mozebi drzis potoplo a toa ja kreva cenata bajagi .Kaj mene e na termometar okolu 23 stepeni ako stavam poveke ko na primer 25 otide smetkata i toa za 20-30 %.Najbitno si zgrean no ne e na odmet pomala smetka ako nisto drugo za kafana da ostane.![]()
Да земеше грее како што ве учи стрелецот сега ќе плаќате по 1000-2000 ден сметки.Многу - малку, толку е, и јас сакав помалку да е, ама тоа е!![]()