Најекономично греење и ладење

Член од
23 декември 2018
Мислења
101
Поени од реакции
134
Дали можат да се настават цревата од климата или мора да се пушти ново црево од внатрешната до надворешната ?

Член од
25 март 2013
Мислења
235
Поени од реакции
141
После мојот коментар добив приватно закани од страна на пријателот СТРЕЛЕЦ. Ме интересира на сите вака ви пишува закани кога нешто не му одговара ?
Искрено не ми е гајле бан ако добијам. Но вакаа ако уќуткуваат членови што го искажуваат своето корисничко искуство од други брендови, тогај подобро темава да се вика "GREE STORE".
Поздрав 20190205_140413.png 20190205_140352.png

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.628
Поени од реакции
11.691
После мојот коментар добив приватно закани од страна на пријателот СТРЕЛЕЦ. Ме интересира на сите вака ви пишува закани кога нешто не му одговара ?
Искрено не ми е гајле бан ако добијам. Но вакаа ако уќуткуваат членови што го искажуваат своето корисничко искуство од други брендови, тогај подобро темава да се вика "GREE STORE".
ПоздравПрегледај го приврзокот 204243 Прегледај го приврзокот 204244
@Ilumious @Acid еве нека се изјаснат

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.628
Поени од реакции
11.691
Дали можат да се настават цревата од климата или мора да се пушти ново црево од внатрешната до надворешната ?
скоро @tzlatko имаше пост кај шо беше објаснето зашто не е убаво да се лемат/ заваруваат цевките
значи стај си нови

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
@Ilumious @Acid еве нека се изјаснат

Што има да се изјаснуваме што си пишувате во приватни пораки? Приватно си е, кој што сака ќе си прави.[DOUBLEPOST=1549374117][/DOUBLEPOST]
Стави го на игнор и нема да го читаш. Се што си пишувате во ПП си е приватна работа и самите сте си одговорни за истата.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.628
Поени од реакции
11.691
Што има да се изјаснуваме што си пишувате во приватни пораки? Приватно си е, кој што сака ќе си прави.
па можеби да се реагира пд ваша страна кај админот на подфорумов зашто бајаги членови исчезнаа преку ноќ
ако ова не е доказ ондак незнам

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
па можеби да се реагира пд ваша страна кај админот на подфорумов зашто бајаги членови исчезнаа преку ноќ
ако ова не е доказ ондак незнам

Уште скинато врзано по ПП да оправаме, нема грешка. Што сакате пишувајте си таму, ако има навреди тука, пријавете лошо мислење и тоа е тоа.

Се разбравме околу темава, продолжете.

D

Deleted member 95595

Гостин
:pos::pos::pos::pos::pos:

Brat, stavi go na ignore kako jas i mnogu drugi tuka i uzivaj si, za dva dena ke zaboravis deka postoel.

Член од
7 декември 2015
Мислења
195
Поени од реакции
544
570kw za 31 den isto koga bese najladnoto...
Oва другар некако не се совпаѓа со сметката од ЕВН која ја имаш постирано..
Таму има вкупно 807 кв и скапа и ефтина?Е сега таму пиши дека е до 18јануари, сигурно се толку кв ако не и повеќе за климата околу 570 пошто тој период беше поладен! Испаѓа дека имаш само некои 200кв за други потреби освен клима?!

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.504
:pos::pos::pos::pos::pos:

Brat, stavi go na ignore kako jas i mnogu drugi tuka i uzivaj si, za dva dena ke zaboravis deka postoel.
A sto ne me stavil na Ignore pred da zeme klima sto Jas sum ja pronasol i preporacal ???
Nego sea otkako na Tetoecov mu se pogodi i klima ii smetkite, sega ni ban ne mu preci, on si zavrsi rabota, sega moze i da pljuka po mene, a mesto toa mozese i fala da kaze neli?
Nezahvalnici sekogas imalo, ama ovoj e poseben primerok na teska kategorija nezahvalnici spoeno so malogragjanstina.

• Ми се допаѓа
Reactions: GT1
Член од
25 февруари 2018
Мислења
209
Поени од реакции
200
Oва другар некако не се совпаѓа со сметката од ЕВН која ја имаш постирано..
Таму има вкупно 807 кв и скапа и ефтина?Е сега таму пиши дека е до 18јануари, сигурно се толку кв ако не и повеќе за климата околу 570 пошто тој период беше поладен! Испаѓа дека имаш само некои 200кв за други потреби освен клима?!
imam susara za alista i mn se koristi zaradi detete pa i zaradi nas, taka da taa najvise trosi, a drugite raboti se standart bojler gotvenje masina za alishta za sadovi eve go meracot...
itn

Член од
7 декември 2015
Мислења
195
Поени од реакции
544
imam susara za alista i mn se koristi zaradi detete pa i zaradi nas, taka da taa najvise trosi, a drugite raboti se standart bojler gotvenje masina za alishta za sadovi eve go meracot...
itn

Не велам дека потрошувачката на климата не е таа...Туку велам дека многу голема е шансата инкасаторот да не дошол!Кај мене декемвриската сметка е за струја е повисока од јануарската,што не е можно,знаејки колку кв сум потрошил за за климата во декември и јануари..580кв се некаде 2900 ден ако не и повеке ...Ти останува уште 1000ден за сушара (што ја користиш најповеќе а е најнефикасна енергетски) и другите работи болјер готвење..Шо викаш дали сум во право?

Член од
25 февруари 2018
Мислења
209
Поени од реакции
200
Не велам дека потрошувачката на климата не е таа...Туку велам дека многу голема е шансата инкасаторот да не дошол!Кај мене декемвриската сметка е за струја е повисока од јануарската,што не е можно,знаејки колку кв сум потрошил за за климата во декември и јануари..580кв се некаде 2900 ден ако не и повеке ...Ти останува уште 1000ден за сушара (што ја користиш најповеќе а е најнефикасна енергетски) и другите работи болјер готвење..Шо викаш дали сум во право?
picka mu majcina :p kje vidime naredna smetka... inace do sega tolku mi doagjalo za drugoto bez klima okolu 1000...

Kajgana Shop

На врв Bottom