Истиот проблем го имав, имам направено таква када, за неколку часа ќе ја сликнам да видиш како изгледа.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Се надевам дека ти се од помош, јас ги извадив сите гумички од доле.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Истиот проблем го имав, имам направено таква када, за неколку часа ќе ја сликнам да видиш како изгледа.
Mi se rodi denes prekrasna kjerka!! Ve chekam na mekici!!!! Za tie sho ne ke ste vo moznost da dojdite, ke smrznam mekici vo dlaboko i ko ke dojte ke gi odmrznam za 30 sekundi na izduvot od FH35kata, ito na tret fan staena!
Da ste mi zivi i zdravi!!!
Убаво скоцкано да ти е мерак да гледаш...А за практично незнам баш, во најладното сепак би мрзнела на двата излези(кај лулето и од кадичката) а и кај цевката,бидејки е тесно на секаде,па би се прелеала кадичката во тој случај..Ако ја користиш повеќе сезони без проблем тогаш сум грешка јас.[DOUBLEPOST=1543443771][/DOUBLEPOST]![]()
![]()
Се надевам дека ти се од помош, јас ги извадив сите гумички од доле.
Нека е жива здрава и голема да расти..Mi se rodi denes prekrasna kjerka!! Ve chekam na mekici!!!! Za tie sho ne ke ste vo moznost da dojdite, ke smrznam mekici vo dlaboko i ko ke dojte ke gi odmrznam za 30 sekundi na izduvot od FH35kata, ito na tret fan staena!
Se koristi za ladenje na prostorii so serveri kade leto\zima mora de e ista T, da receme 20 C.
Mi se rodi denes prekrasna kjerka!! Ve chekam na mekici!!!! Za tie sho ne ke ste vo moznost da dojdite, ke smrznam mekici vo dlaboko i ko ke dojte ke gi odmrznam za 30 sekundi na izduvot od FH35kata, ito na tret fan staena!
Neka e ziva i zdrava golema da rasniMi se rodi denes prekrasna kjerka!! Ve chekam na mekici!!!! Za tie sho ne ke ste vo moznost da dojdite, ke smrznam mekici vo dlaboko i ko ke dojte ke gi odmrznam za 30 sekundi na izduvot od FH35kata, ito na tret fan staena!
Дали ова значи дека опцијата ладење во зима ќе грее? Малку е збунувачки кога е надвор -15 да ја пуштиш да лади до +20...
Да е жива и здрава, голема да расти и најекономично да се грее![]()
Еве што ти треба:Не сум нов на форумов али ипак ми треба мала помош во изборот на инвертер клима. Се мислам помеѓу 2ца Јапанци Митсубиши или Тошиба.
Климата мие потребна за да грејам 35-40 м2 за постари лица. Значи нема воопшто да се гаси до мај. Спремен сум да платам до кај 60 000 денари.
Предложете со линк некои модели од овие два бренда.
Не сум заинтересиран за кинески клими. Имам лошо искуство!
NetHome барај на Play StoreМи треба софтверот за УСБ стик од Аери 12
Имам Wifi stick
Дали може некој да ми прати?