- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.329
- Поени од реакции
- 10.534
My, oh, my 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
немаш поим колку грешиш. Во стриповите имаш еден куп глупи имиња ко Matter Eater Lad, Arm-fall-off-boy, Major Maple Leaf, Fruit boy...Поглупо име на негативец од cable мислам дека немало до сега.
Каде се клиповите?Јас колку што знам водата врие на 100Ц па ако ставиш рака во жешка вода ќе ти изгори навистина...Па замисли на 400ц издув што би се случило што со "Рукава ми ја изгоре", извини другар но на 400ц тебе ти изгоре руката...Ајде ќе ти снимам клипче, па ќе ти поставам овде за да докажувам на клима лобито, и после тоа што ќе биде твојот одговор кога ќе видиш 400 степени издув ?
Ете снимав два клипа, рУкава ми ја изгоре, у прва иде на моменти преку 300 степени, во втора на моменти преку 400 степени, само ме интересира кој ќе ти биде одговорот, за да знам дали вреди да се замарам.
Копира твитови од негде.32 букви![]()
![]()
32 букви![]()
![]()
а зошто мора од толку блиску да мериш ова не е сонда, мериш со ласер и истите резултати ќе ги добиеш и ако мериш и од 2-3м растојаниеЕве го клипчето и оваа температура е измерена во втора брзина, иначе има 5. За другите брзини не се осмелувам да снимам.