Каде се клиповите?Јас колку што знам водата врие на 100Ц па ако ставиш рака во жешка вода ќе ти изгори навистина...Па замисли на 400ц издув што би се случило што со "Рукава ми ја изгоре", извини другар но на 400ц тебе ти изгоре руката...Ајде ќе ти снимам клипче, па ќе ти поставам овде за да докажувам на клима лобито, и после тоа што ќе биде твојот одговор кога ќе видиш 400 степени издув ?
Ете снимав два клипа, рУкава ми ја изгоре, у прва иде на моменти преку 300 степени, во втора на моменти преку 400 степени, само ме интересира кој ќе ти биде одговорот, за да знам дали вреди да се замарам.
ПС Немам печка на пелети и малку ми е сомнително(фантастично)тоа што го напиша, по кажуавање на други знам дека печаката има врел издув но не таков како што ти го претставуваш...можеби сум грешка

Последно уредено:
Ја местам на 23 и имам 23 не е ова печка на дрва. Еве го клипчето и оваа температура е измерена во втора брзина, иначе има 5. За другите брзини не се осмелувам да снимам.

Ја штелувам веќе 4 години со лева рака за тебе. Не дувала во прва брзина, дува и тоа корне, ќе ти го пуштам и тој клип ама ќе треба да платиш за тоа.
Молим те не ме цитирај веќе,иди покриј се со кебето.[DOUBLEPOST=1518038409][/DOUBLEPOST]