Corvus
Latrodectus
И ти бе мислиш дека си хардкор шо не ставаш оценки на летер срциња ми реди а зведички а пчелички

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ти бе мислиш дека си хардкор шо не ставаш оценки на летер срциња ми реди а зведички а пчелички

Си играме guilty, not guilty. Дали се преценив не знам, ама се препознав во еден лик.
Ако се исполни ќе треба да не се пушта на форум дотичната, за жал.За жал ова се исполнува![]()
Немам намера да ја продолжувам оваа телевиса презента дискусија со тебе до недоглед.Ако се исполни ќе треба да не се пушта на форум дотичната, за жал.
Чим Hell or High Water ти е надпросечен, колку ти е просечен животот?![]()
Ногу. [DOUBLEPOST=1487662411][/DOUBLEPOST]Чим Hell or High Water ти е надпросечен, колку ти е просечен животот?![]()
Handmaiden го глеав, добар е. Elle уште не сум го гледал. Ти глеј го Train to Busan.Deadalus dzirni gi handmaiden i elle.

Uste ednas so zdravje da si go rabotis Gree AmberotОдкако ги совладав сетинзите можам да кажам дека климата е ОК.
Сетирана на 23C и fan на low (без iFeel) одржува 22-23 во собата. Навечер ја ставам на 19 и накај 14:00 ја местам на 23 за кога ќе дојдам од работа да има постигнато темп.
На 23C потошувачката и е ~600W со тоа што на периоди дига до 800-900 и тогаш се појавува брумот што ќе пробам да го решам со бафер штрафови.
Фала на сите за сугестиите.

.....Ostaj cenite od 1058 evra.
tamu kaj sto gledas imaat povisok standard.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Јас за моите земав Cooper&Hanter Arctic 18 и многу сум задоволен, климата работи постојано веќе две недели, нема проблем, грее и загрева 50м3, без проблем, мислам дека и 30степени ке направи ако и зададеш. Ја земав по препорака на колега од факс, кој работи таму и многу сум му благодарен. И јас сум инженер термичар и не верував дека сплит систем може да работи толку добро. Меѓутоа колегите кои ги носат C&H, се сериозни во секој поглед од работата која ја работат, па дури и имааат пратено човек на обука за сервис на овие клими, во Рига мислам. Сега ќе земам уште една само помала, 12 ((ARTCTIC-25) за во дуќан кај мене.од претходните постови видовте дека вчера купив клима али поради XXX причини не беа у можност да ми ја достават како што ветија, не се битни причините не сакам да хејтам ниту една фирма, али дефинитивно не е по моја вина. така да ај препорака за добар инвертер до кај 700-800 евра, или овие што продаваат клими слободно нека ми пишат приватна порака, али ке ги молам да ми пишат само оние што можат да го исполнат тоа што ке го ветат, нормално плакам у кеш.
фала