Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Ај ве молам додадете ме на Letterboxd тие што ме немате а сте активни во клубов.
http://letterboxd.com/anon4kgn/
А тие што немате профил, направете веднаш и додадете ги сите филмови што ги имате гледано во вашиот живот :D
Вечерва!
Кај видов ова кај си ебав стомајки. :shook:
Од 9 саат до сега се заебавав со ова, дно допрев, крв од очи ми тече и све се укочи у мене. :гик:

347 филмови собрав се на се што сум изгледал у мојот мизерен живот. Сигурно има уште 2-30 што сум ги гледал порано на тв неофицијално а што не ми текнуваа сега. Ќе лутам деновиве низ имдб, може ќе најдам уште.
Доста е за вечерва.

Од 9 саат до сега се заебавав со ова, дно допрев, крв од очи ми тече и све се укочи у мене. :гик:
Дај линк да те аднеме.
347 филмови собрав се на се што сум изгледал у мојот мизерен живот. Сигурно има уште 2-30 што сум ги гледал порано на тв неофицијално а што не ми текнуваа сега. Ќе лутам деновиве низ имдб, може ќе најдам уште.
Доста е за вечерва.

Не бе, не, ова кајганава се поремети начисто. Пишав коментар: дај линк за да те аднеме. Џе је? Папала маца.

Џонтра Волта напиша:

Дај линк да те аднеме.
Доста е за вечерва.
:D

Не бе, не, ова кајганава се поремети начисто. Пишав коментар: дај линк за да те аднеме. Џе је? Папала маца.

Vo citatot si go pisal prasanjeto.

Dzontra vlezi na necij profil so ima 2-3 izgledano pa samo gi dodavaj.

Од тогаш почнав сериозно да размислувам за тоа и вчера ми беше досадно коа го видов Анон, си викам ајде бе. :D[DOUBLEPOST=1474985712][/DOUBLEPOST]Као да ги додадам тие у 2016та што сум ги глеал?

Кога му даваш оценка штиклирај specify the date you watched it и ќе можеш дневникот да си го започниш со филмови. :D

Кога му даваш оценка штиклирај specify the date you watched it и ќе можеш дневникот да си го започниш со филмови. :D
Каде беше оваа информација кога јас ТРАНЗИТИРАВ (всушност не баш) од IMDB во Letterboxd?
[Смајлито од MSN со ножот и оганот]

Каде беше оваа информација кога јас ТРАНЗИТИРАВ (всушност не баш) од IMDB во Letterboxd?

И јас ко тебе долго време запишував. Педери се, не кажуваат. :D[DOUBLEPOST=1475004650][/DOUBLEPOST]Sausage Party некој??

Последно уредено:
Сега во еден ден, мислам вчера беше, имаш означено милион филмови изгледани. :P

И јас тоа го видов после 300+ филмови начукани, и затоа го оставив профилот. :D Кога ќе имам повеќе време ќе си го средам со рандом датуми.

Него незнам дали го имам пофалено Brick дело на режисерот од епизодата со мувата во ББ и Ozymandias со Џозеф Гордон Левит, најверојатно го имаат повеќето овде гледано али за тапчовците е задолжително четиво според мене. :D

пример @Џонтра Волта :D

Zaso pobogu kec na children of men???
Koja tenzija, koja kamera i kinematografija...

Retko da se osetam ko da sum tamu so film ko so ovoj.
не ми беше по мерак филмов ич очекував многу али се разочарав и затоа си доби кец :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom