FILM CLUB (КРУГ 5) (205. Dogtooth: 18.11-01.12.2024)

Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781
Го спуштив, гледав други филмови, а тој го заборавив :cenzura: Ќе го гледам овие денови сигурно.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.745
Поени од реакции
27.744
Ај ве молам додадете ме на Letterboxd тие што ме немате а сте активни во клубов.
http://letterboxd.com/anon4kgn/
А тие што немате профил, направете веднаш и додадете ги сите филмови што ги имате гледано во вашиот живот :D
Вечерва!

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.268
Поени од реакции
37.973
Ај ве молам додадете ме на Letterboxd тие што ме немате а сте активни во клубов.
http://letterboxd.com/anon4kgn/
А тие што немате профил, направете веднаш и додадете ги сите филмови што ги имате гледано во вашиот живот :D
Вечерва!
Он од 20 февруари нема гледано филм, нашол за други да збори. Цццц

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.745
Поени од реакции
27.744
Он од 20 февруари нема гледано филм, нашол за други да збори. Цццц
Глупости тоа Diary не го ни сфаќам, таму ми се само десетките (inb4 што бара таму Трето полувреме), не знам како се десило ова.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.745
Поени од реакции
27.744
Досега ќе го изгледав.
Значи глупости ова кој го предложи да морало предлогодавачот да го „презентира“ филмот, изгледа не ја прерачунал неажурноста на членовите.
Е мојот филм кој следува за 2 недели и за кој сеуште не сум сигурен кој ќе биде, ќе има „најава“ од цели 4 збора, најверојатно.

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.651
Поени од реакции
9.934
Досега ќе го изгледав.
Значи глупости ова кој го предложи да морало предлогодавачот да го „презентира“ филмот, изгледа не ја прерачунал неажурноста на членовите.
Е мојот филм кој следува за 2 недели и за кој сеуште не сум сигурен кој ќе биде, ќе има „најава“ од цели 4 збора, најверојатно.
Јас го предложив тоа. :(

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.268
Поени од реакции
37.973
Mylo нема пристап до компјутер моментално, а јас не сум дома. Издржете.

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.651
Поени од реакции
9.934
Треба да се кладиме кој член што филм ќе предложи, да извадиме некој денар барем..
Јас типувам на тоа дека е некој апла странски филм, некогаш номиниран за некаков оскар а оскарот за малце му го зел друг филм што не заслужил да се најде во иста реченица со овој што ќе го гледаме, не па оскар да му земе. За жал сега ќе си легнам и нема да дочекам да видам кој ќе биде филмот, а сакав многу, а вие размислете за муабетов.

G

grande-juve

Гостин
Треба да се кладиме кој член што филм ќе предложи, да извадиме некој денар барем..
Јас типувам на тоа дека е некој апла странски филм, некогаш номиниран за некаков оскар а оскарот за малце му го зел друг филм што не заслужил да се најде во иста реченица со овој што ќе го гледаме, не па оскар да му земе. За жал сега ќе си легнам и нема да дочекам да видам кој ќе биде филмот, а сакав многу, а вие размислете за муабетов.
Руски, од прва декада на 21ви век :D[DOUBLEPOST=1474919213][/DOUBLEPOST]
Глупости тоа Diary не го ни сфаќам, таму ми се само десетките (inb4 што бара таму Трето полувреме), не знам како се десило ова.
Го отвораш филмот, ривју ор лог дис филм, и специфај д дејт ју вочт ит, заедно со оценката што ќе му ја дадеш... му ставаш датумче и може да видиме на нашиот хоум скрин што си гледал и која оцена си дал, иначе ништо не глеаме

Последно уредено од модератор:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.745
Поени од реакции
27.744
Го отвораш филмот, ривју ор лог дис филм, и специфај д дејт ју вочт ит, заедно со оценката што ќе му ја дадеш... му ставаш датумче и може да видиме на нашиот хоум скрин што си гледал и која оцена си дал, иначе ништо не глеаме
Глупости, сеа зборевме со Злате... таа штикла ја баталив одамна да ја ставам, ми праеше некој проблем ама не ми текнуе што беше и мислам дека ја имав ставено на многу повеќе филма отколку само на десетките... ќе барате на друго место, во activity нешто некаде, мора да има.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.268
Поени од реакции
37.973
Глупости, сеа зборевме со Злате... таа штикла ја баталив одамна да ја ставам, ми праеше некој проблем ама не ми текнуе што беше и мислам дека ја имав ставено на многу повеќе филма отколку само на десетките... ќе барате на друго место, во activity нешто некаде, мора да има.
Нам не ни дава на хоум скрин дека ти воопшто гледаш нешто. Баш заради штиклата.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.004
Поени од реакции
7.161
Ммм интересен сајт ова letterboxed. Со ова веќе ништо не остана човек да запише на хартија :pos: И за список за до продавница, сигурно имаат апп измислено, само да побарам :D Претходно пред 3-4 год, водев ворд документ со изгледани азиски филмови и серии. Откако се оженив, тоа стагнира засега на неодредено време. А откако живеам одделно и со жената гледаме филмови (usa made) имам едно списоче на гледани, под биро стои кај тоа за таст. извлекување :icon_lol:. Досега имаме 16 филмови изгледано и се токмев да почнам негде да ги пишувам excel или така нешто, ама сега со оваа странава Letterboxd изводливо е онлајн да си чувам информации, прилично практично, само кој ќе се сеќава на сите изгледани филмови во животов. :icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom