Он од 20 февруари нема гледано филм, нашол за други да збори. ЦцццАј ве молам додадете ме на Letterboxd тие што ме немате а сте активни во клубов.
http://letterboxd.com/anon4kgn/
А тие што немате профил, направете веднаш и додадете ги сите филмови што ги имате гледано во вашиот живот
Вечерва!
Глупости тоа Diary не го ни сфаќам, таму ми се само десетките (inb4 што бара таму Трето полувреме), не знам како се десило ова.Он од 20 февруари нема гледано филм, нашол за други да збори. Цццц
Досега ќе го изгледав.
Јас го предложив тоа.Досега ќе го изгледав.
Значи глупости ова кој го предложи да морало предлогодавачот да го „презентира“ филмот, изгледа не ја прерачунал неажурноста на членовите.
Е мојот филм кој следува за 2 недели и за кој сеуште не сум сигурен кој ќе биде, ќе има „најава“ од цели 4 збора, најверојатно.
Руски, од прва декада на 21ви векТреба да се кладиме кој член што филм ќе предложи, да извадиме некој денар барем..
Јас типувам на тоа дека е некој апла странски филм, некогаш номиниран за некаков оскар а оскарот за малце му го зел друг филм што не заслужил да се најде во иста реченица со овој што ќе го гледаме, не па оскар да му земе. За жал сега ќе си легнам и нема да дочекам да видам кој ќе биде филмот, а сакав многу, а вие размислете за муабетов.
Го отвораш филмот, ривју ор лог дис филм, и специфај д дејт ју вочт ит, заедно со оценката што ќе му ја дадеш... му ставаш датумче и може да видиме на нашиот хоум скрин што си гледал и која оцена си дал, иначе ништо не глеамеГлупости тоа Diary не го ни сфаќам, таму ми се само десетките (inb4 што бара таму Трето полувреме), не знам како се десило ова.
Глупости, сеа зборевме со Злате... таа штикла ја баталив одамна да ја ставам, ми праеше некој проблем ама не ми текнуе што беше и мислам дека ја имав ставено на многу повеќе филма отколку само на десетките... ќе барате на друго место, во activity нешто некаде, мора да има.Го отвораш филмот, ривју ор лог дис филм, и специфај д дејт ју вочт ит, заедно со оценката што ќе му ја дадеш... му ставаш датумче и може да видиме на нашиот хоум скрин што си гледал и која оцена си дал, иначе ништо не глеаме
Нам не ни дава на хоум скрин дека ти воопшто гледаш нешто. Баш заради штиклата.Глупости, сеа зборевме со Злате... таа штикла ја баталив одамна да ја ставам, ми праеше некој проблем ама не ми текнуе што беше и мислам дека ја имав ставено на многу повеќе филма отколку само на десетките... ќе барате на друго место, во activity нешто некаде, мора да има.