Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.699
Поени од реакции
88.707
Проверив баш кој добил Оскар таа година, Томи Ли Џонс за The Fugitive, не сум го глеал филмов и никад нема да го глеам.
.
Не умарај, пропушти еден натпревар од мртвине Интер, или пак на Ватфорд со Мацари и изгледај го филмов.
Не го ни изгледал филмот, а попува тука бем ти крлежот скапан :sakasuste:

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.204
Поени од реакции
10.234
Да, баш сега го затекнав, среќа пуштена била Телма цело време на ТВ па ќе го вратам назад само. Фала ти многу :)

П.С пушти торент од Хјустон.
На црнаберза го има. Дури и 2160p извадија.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.268
Поени од реакции
37.974
Добитникот на Златна мечка во Берлин годинава, документарецот Fuocoammare (Fire at Sea) е италијански претставник за Оскар годинава (73 држава по ред). Ако е точна информацијата дека Ослободување на Скопје е нашиот претставник, ние сме 74-ти.[DOUBLEPOST=1474893894][/DOUBLEPOST]Еве, кој не следи тема: Македонски филмови - официјално, Ослободување на Скопје во режија на Раде и Данило Шербеџија, македонско-хрватско-финска копродукција, е нашиот кандидат за Оскар. Македонија е 74 земја која го објави својот претставник, на 6 дена до крајот на рокот за пријавување.

Последно уредено:
Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Го усраа на крај со “вожњата“ на Борн. (n)
Да, општо последните 30мин од филмот со случувањата во Лас Вегас не ми се допаднаа. Ок коректна акција трилер филм.

Не сум сигурен дека има потреба од уште делови во оваа приказна, премногу години е растијание во филмовите и речеси никој не се сеќава на деталите од претходните а со тоа се губи поентата.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.699
Поени од реакции
88.707
Новиот Тарзан воопшто да не го гледате... потрошете ги тие саат и педесетина минути на попродуктивен начин. Едно од најголемите гомна произлезени од Холивуд годинава.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Проверив баш кој добил Оскар таа година, Томи Ли Џонс за The Fugitive, не сум го глеал филмов и никад нема да го глеам.
Многу добар филм пропушташ, сериозно. Не знам какви филмови сакаш да гледаш ама Fugitive ти е баш закон филм, ти го препорачувам да го гледаш, ако не ти се допадне слободно можеш да ме зафркаваш дека врска си немам. :)

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не умарај, пропушти еден натпревар од мртвине Интер, или пак на Ватфорд со Мацари и изгледај го филмов.
Не го ни изгледал филмот, а попува тука бем ти крлежот скапан :sakasuste:
Многу добар филм пропушташ, сериозно. Не знам какви филмови сакаш да гледаш ама Fugitive ти е баш закон филм, ти го препорачувам да го гледаш, ако не ти се допадне слободно можеш да ме зафркаваш дека врска си немам. :)
Ок, отиде у букмаркс. Ќе биде изгледан за некое време, сега имам друго на тапет. :D

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Јас не знам како си успеал да го немаш гледано, Сител и МТВ едно мал милион пати го имаат давано филмот...

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Мислење за Hail, Caesar?
Си има мани филмов но специфичниот хумор на браќата не разочарува. Подобар ми е од
O Brother, Where Art Thou.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ај ве молам додадете ме на Letterboxd тие што ме немате а сте активни во клубов.
http://letterboxd.com/anon4kgn/
А тие што немате профил, направете веднаш и додадете ги сите филмови што ги имате гледано во вашиот живот :D
Вечерва!
Кај видов ова кај си ебав стомајки. :shook:
Од 9 саат до сега се заебавав со ова, дно допрев, крв од очи ми тече и све се укочи у мене. :гик:

347 филмови собрав се на се што сум изгледал у мојот мизерен живот. Сигурно има уште 2-30 што сум ги гледал порано на тв неофицијално а што не ми текнуваа сега. Ќе лутам деновиве низ имдб, може ќе најдам уште.
Доста е за вечерва.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.268
Поени од реакции
37.974
Од 9 саат до сега се заебавав со ова, дно допрев, крв од очи ми тече и све се укочи у мене. :гик:
Дај линк да те аднеме.
347 филмови собрав се на се што сум изгледал у мојот мизерен живот. Сигурно има уште 2-30 што сум ги гледал порано на тв неофицијално а што не ми текнуваа сега. Ќе лутам деновиве низ имдб, може ќе најдам уште.
Доста е за вечерва.

G

grande-juve

Гостин
Не бе, не, ова кајганава се поремети начисто. Пишав коментар: дај линк за да те аднеме. Џе је? Папала маца.
Џонтра Волта напиша:

Дај линк да те аднеме.
Доста е за вечерва.
:D

Kajgana Shop

На врв Bottom