- Член од
 - 9 јануари 2006

- Мислења
 - 5.683

- Поени од реакции
 - 7.561

Што не ти е јасно што требаа да ти се појасни ?Би се се задржал на првата реченица "една анализа-споредба на со години наназад пљуканиот и негираниот Хансол12 со Sanyoto дека нема Еуровент дека нечини": колку години наназад го плукале Хансолот бе @Strelec? 2, 3, 5? Колку години ви постои вашава Gree па за да кажеш " долги години наназад"???
Ве пробија другарче, свикај состанок со твоиве и договорете си нова маркетинг стратегија, зошто ова веќе не е смешно, туку е жално!
п.с. Не бе пријателе по great wall и по gree ќе бидам. Затоа скапаници фирми даваат по 100 години гаранција, зошто инаку кој ќе им го купи тоа ѓубре?Купуваат топтан со контејнери роба која кошта 50% помалку него реномирани фирми, и зимаат +30% роба за да ја покријат таа гаранција која ја даваат, и сепак се 20% поевтини. Е кога ќе ти затребаат сервис и редовни делови, господ нека ти е на помош. Не те кривам тебе, си зимаш ти %, тоа ти е работа, ама барем луѓево што читаат да им бидат појасни работиве
Пљукањето против Хансолот било од такви како тебе што као божем се греат на дрва или On/Офф а навиваат за брендови и клими, поскапи а послаба изведба.

Собери си го ти сеа штабот па измислете нова маркетинг стратегија како капиларава "DS" од 35000ден и без еуровент да ја напраите дека има EEV т.е да стане "ES" верзија
 ЕКО за цена LCLH....колку е тука твојот % ?Јако ви е и ова WiFiво за 3500+2000монтажа....5500 заWiFi шминка

http://www.ecr-nederland.nl/nl/catalog/airconditioning/carrier/carrier-airco/carrier-muurmodel

Последно уредено: