Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што не ти е јасно што требаа да ти се појасни ?Би се се задржал на првата реченица "една анализа-споредба на со години наназад пљуканиот и негираниот Хансол12 со Sanyoto дека нема Еуровент дека нечини": колку години наназад го плукале Хансолот бе @Strelec? 2, 3, 5? Колку години ви постои вашава Gree па за да кажеш " долги години наназад"???
Ве пробија другарче, свикај состанок со твоиве и договорете си нова маркетинг стратегија, зошто ова веќе не е смешно, туку е жално!
п.с. Не бе пријателе по great wall и по gree ќе бидам. Затоа скапаници фирми даваат по 100 години гаранција, зошто инаку кој ќе им го купи тоа ѓубре?Купуваат топтан со контејнери роба која кошта 50% помалку него реномирани фирми, и зимаат +30% роба за да ја покријат таа гаранција која ја даваат, и сепак се 20% поевтини. Е кога ќе ти затребаат сервис и редовни делови, господ нека ти е на помош. Не те кривам тебе, си зимаш ти %, тоа ти е работа, ама барем луѓево што читаат да им бидат појасни работиве
Ti ko politicarive a?Edno te prasuvaat a drugo odgovaras.Што не ти е јасно што требаа да ти се појасни ?
Пљукањето против Хансолот било од такви како тебе што као божем се греат на дрва или On/Офф а навиваат за брендови и клими, поскапи а послаба изведба.
Прегледај го приврзокот 156534
Собери си го ти сеа штабот па измислете нова маркетинг стратегија како капиларава "DS" од 35000ден и без еуровент да ја напраите дека има EEV т.е да стане "ES" верзијаЕКО за цена LCLH....колку е тука твојот % ?
Јако ви е и ова WiFiво за 3500+2000монтажа....5500 заWiFi шминка
Прегледај го приврзокот 156539
Прегледај го приврзокот 156540
http://www.ecr-nederland.nl/nl/catalog/airconditioning/carrier/carrier-airco/carrier-muurmodel
Добро по која логика ставаат исти мотор во кози 12 и ломо 18?
Некој е заебан во случајов?
Значи гри прават дубари.
исти компресор во два различни модели со различни капацитети.
Плаќаш и незнаеш што купуваш.
RN2
Добро по која логика ставаат исти мотор во кози 12 и ломо 18?
Некој е заебан во случајов?
Значи гри прават дубари.
исти компресор во два различни модели со различни капацитети.
Плаќаш и незнаеш што купуваш.
RN2
http://www.gmcc-welling.com/index.php?/en/upload/file/20131220/20131220135632.pdfЕве кој ги прави Sanyo
http://www.aislu.com/Products/compressor.htm
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
мислам дека си регистриран на forum.hrVo princip imam averzija kon se sto e made in prc.
Taka da prvata klima koja ja kupiv bese ToshibaSuzumi+16. Vtorata, Vivax Gexi (pretpostavuvam rebrendiran Hansol).
Kako proizvod na vtorata dojde i treta Vivax Gexi.
Razlikite pomegu ovie dve klimi gi imam pisuvano nanazad, taka da dokolku gi procitavte ke se namalese obemot na bespotrebno pisuvanje postovi, i karanici.
Vivax koj cini (cinese) skoro dva pati poeftino od Toshibata se pokaza deka "dva pati" podobro gree.
Ne mozam da gi prezalam parite sto gi dadov za Toshibata.
Ne velam deka ne e dobra, ama za tolku pari mislam deka ne e.
Nepoznanica e samo koja ke bode dolgovecnosta na uredite. Jas licno mislam deka toshibata e napravena od podobri materijali, elementi, delovi i sl., ali dali se isplati taa razlika vo cena?
Ova kinezarijava duva toplo kako fen.
Taka da soprugata mi moja mila sekogas gi mesa koja e kineskoto gubre a koja Toshibata koja skapo ja plativme.
Sekoj koj so nedoverba go cita ova moze da mi bide gostin vo zimo (i toa najladnoto) i vo zivo da napravi razlika pomegu ovie dve klimi.
Razlikata vo izduv e evidentna
Celta ne e da se deskriditira Toshiba, tuku da se pokaze deka Hansol e realno dobra klima
без гајле другар, кај мене се снима сеНекој брише постови кој содржат критика кон gree. Некој меѓу нас не е наш !!