Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ako te banira,ke ti se zaebe zivotot zasekogas . Ne se davaj druzeШтом фаворизираш брендови (грее) слободно банирај ме само не ми го бриши постов за другите да знаат зошто сум баниран.Поздрав!
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Не фаворизирам никого.Штом фаворизираш брендови (грее) слободно банирај ме само не ми го бриши постов за другите да знаат зошто сум баниран.Поздрав!
Ај ти одмори, баниран 1 ден од темава.Ako te banira,ke ti se zaebe zivotot zasekogas . Ne se davaj druze
Ај и ти одмори 1 ден, да му правиш друштво, да не му е досадно.Што направи другар, сега на душа ќе го носиш пошто го спрема јажето да се беси.
Ај и ти.Па ти како почна со банирање сите ќе не банираш....Ќе нема кој да дебатира на форумов.
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Ај.Ај и ја
Inace stranicata ne im bila azurirana nisto od rebrendirabiot Vivaks -Gree@Sass eve za toa sto praevme muabet zaostanat vivaks GEEI
http://jivi.mk/index.php?route=product/product&path=217_224_225&product_id=650
Како подобри се постарите модели Vivax-Gree?Inace stranicata ne im bila azurirana nisto od rebrendirabiot Vivaks -Gree