B
beaverknight
Гостин
10/10, would watch, сериозен сум...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го имам/имав.....му го имам дадено на еден колега уште летоска и уште (се надевам) е кај него...не сум чешлал кај 'некој' (како тезга)...чисто ете да се најде (и се нашло)..несакајќи може да ти се случи при монтажа да свиткаш некоја ламела....А и добро што ме потсетивте да си го побарам чешалчето назадKodus, samo me interesira posto ako dobro svativ go imas alatcevo sto barem za mene e za pozdrav cisto radi profesionalnost na monter/serviser, ima li musterii za ceslanje i dali bi se zamaral so takva rabota ?![]()
Даљинското го познав веднаш. Во стариот дел на куќата имам стара прозорска клима, со потполно исто даљинско и исто Вирпул - сеуште вредно си ја работи работата.Прегледај го приврзокот 141171
Прегледај го приврзокот 141172
Klimava e stara okolu 15godini mozda i jace i me iznenadi koga na daljinskovo vidov ifeel opcija..mislev toa e od ponovo vreme izum ama eve postoelo odavna..inace marka&model Whirlpool KFR-35G i znae bas toplo da zaduva..seushte
Stvarno znae nekoj od koga postoi taa iFeel opcija vo klimive? Mislam na mitsubishi izum e ama ne sum siguren..
WumansEeee толку па љубопитни суштества.......
Не сум го глеал вистинскиот Џанго, со Франко Неро.
.