Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Good one. :D
Абе малку е офтопик, ама и на претходнава страна исто прочитав триологија, па сега ти, па морав да изреагирам. :) Мада се' уште мислам дека едно glossary со филмски термини не е лоша идеја.
ЖаРн е исто така доста присутен на форумов. :D

Ако веќе се поправаме, се пишува гревота не греота. Не глуми правописен полицаец кога не си ништо подобро.

@wot
ЕДИТ

The hight of the screen in the IMAX theatre is the equivalent of "три спратови на сити мол".

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Оооооооо @wot конечно некој да ми прави друштво со IMAX и 4DX искуство :D
Кај беше, во Софија? Реакција кога влезе во IMAX и го виде платното? :D

• Ми се допаѓа
Mislis lesno e od strumicki da preveduvam na literaturno, sto ostanalo za drugo...
Brzo kucam, sakav samo da spodelam, baska laptop, se izvinuvam na cepatni greski. Eve dokaz.

JpF2Cql.png
Radoviski beats strumicki u prevod na skopski, opasen skil treba da se poseduva u sekoj slucaj :misticen:

• Ми се допаѓа
Еј да, тоа е ептен јак момент на почеток кога прв пат ќе почне да ти мрда седиштето и не знаеш што да очекуваш, да не те исфрли, да се утепаш :D

20150101_111539.jpg
20150101_111545.jpg

Еве од мене за декември потрошувачка на климата, вклучувана наутро во 05.00ч исклучувана навечер во 23.00ч - 23.30ч. Многу ли е или таман е потрошувачката?
Иначе за тарифите на апаратчето имам внесено за скапа 559 а за евтина 280.

@strelec80 убаво си го наместил апаратот и моето е слично на скапа имам ставено 550 а на евтина 300 пошто во недела брои преку ден на скапа тарифа и доаѓа таман тука некаде

Да не претерам над 30 пати го иам изгледано трејлеров зараза одвај чекам да излезе у кино заедно со мед макс за сега ми се фаворити и фф7 иако тоа е онака акција од акционен дел очекувам мислам за забава(не веб сајтот)

Какво губење ќе биде :vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom