Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Си требал да им пишеш на страната на фејсбук. Ја уште пред некое време им пишав ако не е проблем да ми пишат кога ќе биде првата проекција за да резервирам и саат време откако ја објавиле на страната ми пишаа. Кога резервирав цела сала слободна беше си бирав :D
Блазе си ти, зар и така можело? :confused: Ќе си знам за x-men у мај, евентуално Бетменов ако ми текне да го гледам во март. :D

Блазе си ти, зар и така можело? :confused: Ќе си знам за x-men у мај, евентуално Бетменов ако ми текне да го гледам во март. :D
Па и ја не знаев дека можело, им пишав онака заинтересиран кога ќе биде првата премиера затоа што со душа го чекам Дедпул..Ме изненадија и мене :)
Ја кога постирав овде малце места беа резервирани..

Те прашав зашто веќе не може да се резервира, па ако немаше резервирано, можев да ти купам карти веднаш. ;)
Го затворија резервирањето? :eek: Видоа подобрите редови отидоа, па сега првите само во живо ако отидеш ќе ги продаваат :D

Па зборна и во Avengers.[DOUBLEPOST=1453757694][/DOUBLEPOST]
Секогаш така прават. Само некои 60-70% (моја проценка) од местата се слободни за резервирање. Ама ако не можеш да резервираш некогаш, само пиши ми, ако сум на работа - ќе средиме. ;)
Во Синеплекс работиш? :confused:

jYE9fpM.png

Кој е бе дечково?

Also people, take a note: Doctor Who e средна класа серија :toe:

Јас се думам да ја откажам......:) Атер за молбата од вот ја гледам, ама не ми оди ко шо сакам. Тоа срањата со Далек ептен ми се за нигде..........има јаки епизоди, ама ретки се ко косана на чарли браун. А кога гледам серија сакам со нетрпение да му прснам на 2-3 епизоди со ред. Ваму во тие 2-3 една со роботите или тие другите металните исправените ќе се погоди:pos:

Јас се думам да ја откажам......:) Атер за молбата од вот ја гледам, ама не ми оди ко шо сакам. Тоа срањата со Далек ептен ми се за нигде..........има јаки епизоди, ама ретки се ко косана на чарли браун. А кога гледам серија сакам со нетрпение да му прснам на 2-3 епизоди со ред. Ваму во тие 2-3 една со роботите или тие другите металните исправените ќе се погоди:pos:

Толку си тапа шо ни сајбермен нема да сакаат да те надградат, ни за то не им требаш.

Кој е бе дечково?

Also people, take a note: Doctor Who e средна класа серија :toe:
Паа реално, онака е, материјал за пред спиење, ко што би кажал Тегла.
Јас ја откажав по две сезони. Не е констатна со квалитет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom