- Член од
- 23 октомври 2015
- Мислења
- 70
- Поени од реакции
- 48
U Kumanovo mi rekoa deka nikade nema Gree 12-ka 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ke stignat kraj na januari a toa e za 10dena, samo ipak proveri si vo Greemak ili Zoki prasaj go.U Kumanovo mi rekoa deka nikade nema Gree 12-ka![]()
Многу лошо за греење со конвекција (дување), пошто топлиот воздух бега горе, а колку повеќе висинска разлка толку поголема е и температурната разлика....imam golema visina,a i pola od ducanot 24m2 mi e u staklo
Kolku sto imam informacii Hansolot 12ka za vreme na popustot ke e so ekstra cena od 39xxx den a 12ka U-Crown 6xxxx den.
@ogledaloogledalo moze uste edna da si zemes sea po ista cena ko od pred 3godini![]()
Hansolot e model na GREE klima, kakov Setek kakvi bakraci, u Greemak ke se javis ako ostanala uste nekoja Hansolka, a klimata e top[DOUBLEPOST=1453469999][/DOUBLEPOST]Kade gi ima i ako ne se lazam nekade predhodno imase pisano deka Hansolot 12-ka sto go ima u Setek imale problemi so greenje ?
Da ne bide rekla kazala ova sto ti go napisa @Lenta so koj potpolno se soglasuvam procitaj tuka za eden takov izrealiziran proekt pred 5-6godini vo Sopishte so izvedeno podno greenje plus dodatni eden ili 2 fenkojleri koj samiot graditel kazuva deka se staveni za BRZO zagrevanje(posto podnoto e inertno), so Altherma toplinska pumpa. Ima i ceni i potrosuvacka kazano na linkot, coekot ima i svoja blog strana so detali i sliki od celata gradba po fazi.Decki, ke gradam kukja ke moze li da mi kazete koe momentalno vo MK e naj efikasno greenje i ladenje. 2 Sprata kukja ako e bitno.
Мислиш на Haier, а јас зборувам за Gree Hansol - кој е повисока класа од Gree Lomo.Kade gi ima i ako ne se lazam nekade predhodno imase pisano deka Hansolot 12-ka sto go ima u Setek imale problemi so greenje ?