Џ
Џонтра Волта
Гостин
Spotlight е prequel на Primar Fear... Како завршува првиот така почнува вториот со црквениот хор 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

гарант y big short ни самите актери не знаат што зборат

а кој кур па треба да знаат што зборат? Они си папаат пари за да изглумат емоции и ликови, не да ги разбираат скриптите, дали варичела биле сипаници или труење, ебаго.Демек House во House M.D. знае што збори без разлика дали тие случаи се вистини или не.![]()

Pocituvani,
Vo period od 18/01/2016 do 31/01/2016 golema akcija na Inverter klima uredi na GREE. Povelete vo salonot na GREE na ul. Vladimir Polezinovski br.9/1 Skopje ( pozadi trgovskiot centar Bunjakovec).
So pocit,
Greemak Group DOO Skopje
Се мисли на влезниот напон на струјата од ЕВН.ama ne mi e jasno dali se misli na fluktuiranje na vleznata voltaza od napojuvanjeto t.e od priklucokot ili stekerot ili na voltazata vnatresna onaa koja sto ja kontrolira inverterot??
За тие пари Ломото ти е најблиску по цена, ама троа повеќе чини. Но прашај си во продавниците, нели поназад спомнаа дека баш сега има некоја акција со попусти.Kade da najdam inverter 12-ka po moznost Gree ili druga nekoja do 28000 sega za u ducan mi treba.
Pozz

Mi treba sovet. Imam kukja od 300m3, 40tina godini stara koja ja greev (minato vreme) so parno na nafta. Kotelot mi e 55 kw, ogromen, i trosev 5 toni nafta za sezona. E sega, godinava resiv da vlozam malku i ke stavam PVC prozori i termofasda na kukjava sto spored lugjevo, internet i iskustva, ispagja deka ke mi se namali potrosuvackava za 30-40%. E sega doagjame do klucnovo prasanje. Da si go ostavam parnovo na nafta ili da kupam nov kotel za na peleti. Citajki na internet dojdov do nekoi kalkulacii koi neznam dal se tocni, deka odnos nafta/pereli e 1/2 odnosno ako mi trebale 5 t nafta teoretski bi mi trebale 10 t peleti (da se zadrzime na okrugli brojki). Pri namaluvanje na potrosuvackata od idealni 40% bi dosol do potrosuvacka od 6 t peleti odnosno 1000Eur pretvoreno vo pari. Znaci ova e okrugla matematika. dali nekoj ima iskustvo ili se ima podobro nacitano da spodeli. blagodaram

Ke stignat kraj na januari a toa e za 10dena, samo ipak proveri si vo Greemak ili Zoki prasaj go.U Kumanovo mi rekoa deka nikade nema Gree 12-ka![]()

Очекујем да развали на бокс офисо