Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Кога не го читаш џими :angel:

Duri lajk sum ti stavil. Sto se mene tice ja valda nikad nemase da go poglednam. Bez razlika na kritikite, nesto mi smrdese... zatoa olku godini ignor.
Ali zapna da se glealo neso lubovno i gej, pa si rekov aj barem da e kvalitetno. Ne mi se veruvase kolku klisea imase.
Ocaj. 2/5 samo oti uste nekev da si priznaam deka e tolku los.

Snosti nego pak go gledav toj lanskiot na Roman Polanski, ne znam dali go dzirna, epten potcenet iskoci a mene mnogu mi se dopaga.
Venuce in Fur

Од што вртел околу столчињата и памет изгубил овој Дрогирашов :D

како бе ги гледате тие кино снимки ццц, очи печат од тоа

ја бев и уште сум против кино снимките ама џурасикот ми се гледаше па каква сака нека е снимката реков и симнав, и пак ќе го гледам на блу. А за сан андреас на татко ми му го симнав и јас го ѕирнав право.

Jared Leto has taken method acting to a new extreme.

It has been revealed that the 43-year-old actor - who plays The Joker in upcoming Suicide Squad - sent his castmates some very creepy gifts as a gesture when he couldn't be there for the start of filming.

Adam Beach, who plays Slipknot in the highly anticipated action flick, told E! News 'He sent [Margot Robbie] a nice love letter with a black box with a rat in it - a live rat,'

Adam revealed: 'Basically, what he said was, "Guys, I can't be there but I want you to know I'm doing my work as hard as you guys,"

But that's not all, the Oscar-winning actor also sent the cast a dead hog along with a video message.

'The video he showed is in character. It blew our minds away. Then we realized that day, this is real.'

:LOL:

The Experiment од 2010 со Forest Whitaker и Adrien Brody во главни улоги , не го пропуштајте. Повеќе од вас сигурно го имаат гледано , али тие што го пропуштиле нека им е задолжително четиво. Страшно добар. :zver:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom