Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Медена Ноќ од затворен тип ќе било, нема карти во Милениум..

Ez money.
2qn3w9v.jpg

ЛУЃЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

УТРЕ У МКЦ ДОАЃА ПЕТЕР СУНДЕ

Младински образовен форум и Радио МОФ го најавуваат четвртото издание на конференцијата за друштвен активизам ENGAGE.

На 18 април (сабота) со почеток во 12 часот, во Mладинскиот културен центар (МКЦ) во Скопје, домашни и странски активисти, новинари, креатори на онлајн иницијативи и ИТ-експерти ќе споделат знаења и искуства на теми поврзани со граѓанска ангажираност, активизам на јавен простор, слобода на говор, образование, животна средина, проток на информации, како и за можностите за граѓанска мобилизација преку интернет.

Како ексклузивни говорници на четвртото издание на ENGAGE доаѓаат:

- Peter Sunde, еден од основачите на сервисот The Pirate Bay (@Flattr,@IpredatorVPN, TPBdotORG,@HemlisMessenger, Финска/Норвешка).

– Smári McCarthy, активист и поборник за директна демократија, транспарентност и приватност (Ирска/Исланд).

– Владан Јолер, активист и универзитетски професор од Србија, еден од основачите на непрофитната фондација Share.

- Стеван Дојчиновиќ, еден од најистакнатите истражувачки новинари во Србија

– Томислав Кежаровски, новинар

На Џаред стај му раздељак на коса..,ко Кит од Продиџиo_O
Џокерски делуеше у fc
044911_ph11.jpg

Дури и трејлеров ми е страв да го гледам поради Бен Афлек, ама не е лошо :D

Последно уредено:
Go gledav Whiplash, i sea...
Dobar beshe, mi se svigjashe.
Megjutoa, ne mi se svigjashe delot koga eskalirashe situacijava do stepen na prijavi and shit.

Kako i da e, nametnuva dobra tema za razmisluvanje za lugje kako mene shto se "Work smart, instead of work hard". Ne veruvam deka nekakva renesansa kje dozhiveam posle gledanjevo tho

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom