Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
@Vanlok 4 godini go koristam i toa go nacekav na promocija od 8900 na 5700. Jas sum ubeden deka ima dobar kazan mislam deka se spomenuvase deka e titanium coated so magneziumski dodatok na greacot. Jas sum prezadovolen zatoa i frizider golem zedov od Ariston, cenite im se sekogas realni. Ako zboruvas so majstori sekogas ce ti navivaat za gorenje

@tzlatko не знам што е проблемот, ми беше сомнителна математиката и напишав како мене ми звучи тоа... Mногу си избувлив нешто последиве недели, за ситници избувнуваш и се лутиш?

[DOUBLEPOST=1423085344][/DOUBLEPOST]
@Vanlok 4 godini go koristam i toa go nacekav na promocija od 8900 na 5700. Jas sum ubeden deka ima dobar kazan mislam deka se spomenuvase deka e titanium coated so magneziumski dodatok na greacot. Jas sum prezadovolen zatoa i frizider golem zedov od Ariston, cenite im se sekogas realni. Ako zboruvas so majstori sekogas ce ti navivaat za gorenje
ОК, фала што го пренесе искуството.

@tzlatko убаво имаш напишано и јас те разбрав уште од прва само не ми е јасно што е по струка Г-дин.@Vanlok што не може да те разбере :D
убаво имаш напишано само кој да размисли малку

Последно уредено:
Birdman и The Grand Budapest бе. Ништо друго. Може Whiplash да се шмугне во некои категории, али очекувам овие два да издоминираат.

Мене па Boyhood ми е класа над сите, единствено Interstellar би му се доближил по мое мислење. Муабетов е за темата за Оскари, ама нема везе.

Брдмен мех .... хајпот ме испусти изгледа. Хотелот поарен каде каде.

Брдмен и Бојхуд ми се фаворитите мене, кој сака нека земе, веќе кога го нема Интерстелар...

Ќути мор, уживај таму на 18с во Гевгелија сунчај ги ташаците... Ние тука на север се смрзнавне! :rolleyes:

Moze nekoj da mi kaze nekoe mislenje za vivax GEYI serija 3.5ka. Spored opisot e odlicna no se somnevam dali moze da zadovoli greenje (primarno) za kvadratura od 37m2 (dnevna soba) i razmisluvanje vo odnos cena 44000 i kvalitet (3 godini garancija od strana na serviser). Fala odnapred
Bez problem ce gree kako primarno telo prostor od prosecno dobro izolirani 37m2 do tamu nekade -15 C ( deklarirana e za -20), so razumno mala potrosuvacka. Toa ti e odlicen izbor so cena i kvalitet, bidejci se raboti za debrandiran GREE.
Mene bi me interesiralo koj ja prodava za 44.000 so montaza, moze i na PP, da ne reklamirame tuka nekogo, makar sto toa se pravi tuka na angro, pa ne mu smeta na nikogo.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom