Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
СеШто толку ве бендиса кај Imitation Game.. ?
јасно ми е дека е стара таа серија и доста позната по големата потрошувачка на струјаA struja? Nesto nad 3.5kw mi trosat site 6 pc-ja.
Da vidite koe ekonomicno greenje e koga rabotaat 12 grafiki na full, zalosno sto mora prostorijata da se razladuva a za toa e zadolzen eden golem izlezen ventilator i x6 125mm koi crpat vozduh od nadvoresen hodnik i direktno brizgaat vo grafikite
Јас користам неколку години, нема никаков проблем. Деклариран е на 16 ампери, што значи можеш да приклучиш потрошувач до 3,5 киловати.Го купив тајмеров денес со намера да го користам на панелка од 3000 w. Прашав во продавницата дали се добри за таа намена, ми рекоа дека луѓе ги користеле и биле презадоволни. Арно ама кога го отворив дома упатството во него пишува, греалки и сл. уреди не смеете да ги оставате без надзор додека се вклучени. Производителот препорачува таквите уреди да не ги приклучувате во уклопниот часовник.
Дали има некој искуство со користење на ваков тајмер + грејно тело? Да го користам или не? Ме фати шубе.
DDDDDDDDDDDDD
im duying