G
grande-juve
Гостин
За сите, а посебно за ланските скандинавски колеги, денес почна The Language of Hollywood: Storytelling, Sound, and Color
Џимеј знам дека го положил ова
Џимеј знам дека го положил ова

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

каков дедо бе ти читаш ли јас што пишувамМислам дека пишав порано на темата , али не објаснив убаво. Дедо ми се грее со 1500-2000 ден цела зима , парно на пелевина. Ќе сликам деновиве и ќе постирам цел систем.![]()
каков дедо бе ти читаш ли јас што пишувам
се грејам цела зима со помалку од 600ден. месечно на Т околу 20с. во 20м2 соба
локација ГЕВГЕЛИЈА
. И не е ставена на удар на климата, иако не ми текнало дека и ова може да ми помогне
фала за советот за следната зимаЗа ова обавезно да си ја корегираш сметката!!!Денес добив сметка за струја нелогично мала од она што стварно ми е потрошена за пола декември-јануар вкучително и ладните денови. Сметката е едвај 15% од тоа што реално имам потрошено(и запишано), додека па комшијата доби 100% поголема од тоа што има потрошено дури 600KW до ден денес нема потрошено од тоа што му го имаат ставено во сметката.
Се јавувам во ЕВН и добив одговор дека воопшто не е вршено читање на броилата туку дека е тоа некој тзв машински паушал и дека по закон (вероватно нов) ЕВН не се обврзани да вршат месечни мерења на броилата туку само еднаш годишно да вршат контрола !What the fu***....
Има ли некој правник тука да го потврди ова ?
Потоа пак се јавив за да кажам колку имам потрошено за да извршат корекција на сметката која они треба да ја одобрат или одбијат во рок од 7дена и да ми јават на телефон.
Значи ли ова дека од сега сами ке треба да си ги читаме броилата и за секоја нелогичност во пресметката да бараме исправка која може и да не се одобри?
повеќе мене ми изгледаше како портман да беше напалена по него а овој кутриот беше цел dont get an erection.Go gleav Leon the Not so Professionalnekoj da mi kaze, so e so pedofilija momentot? Epten naiven sum bil kako pomal.
Still epic tho. Samo... Luc Besson what the hell happened to you man?![]()
Американците тепале терористи у либија пред 7-8 годинине е темава за тоа али тресеш зелени

Убиец на еден куп невини деца и жени.Ако го пратеше Асанж ќе знаеше.
Ае гледај го американ снајпер , нека ти перат мозокот.![]()
BenШто толку ве бендиса кај Imitation Game.. ?
Му се радувам како мало дете.
На квалитетот на снимката или на сидерите мислиш?![]()