Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
http://vistina.mk/2015/02/03/vo-50-nijansi-na-sivo-k-e-ima-povek-e-seksi-stseni-otkolku-vo-100-vreli-filmovi/

Во „50 нијанси на сиво“ ќе има повеќе секси сцени отколку во 100 врели филмови!
03.02.2015 | 09:00

Филмот „50 нијанси на сиво“ кој нетрпеливо го чека цел свет...

кој нетрпеливо го чека цел свет...

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Go gleav Leon the Not so Professional :D nekoj da mi kaze, so e so pedofilija momentot? Epten naiven sum bil kako pomal.
Still epic tho. Samo... Luc Besson what the hell happened to you man? :(
повеќе мене ми изгледаше како портман да беше напалена по него а овој кутриот беше цел dont get an erection.

G

grande-juve

Гостин
Кажете шо како со курсот, да се приклучам и јас ќе можи ?
Курс??

И јас сакам... :)
Прво ќе се регистрирате на сајтот, па ќе влезете во The Language of Hollywood, курсот трае 5 недели, и секоја недела има од 4 до 5 видео предавања од по 15тина минути, и по 2 филма што треба да се изгледаат за домашна. И на крај има тест :D.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.408
Поени од реакции
38.923
Ја знам сторијата на Кристофер Кајл уште пред 7-8 години кога беше активно разбивањето на терористичката група Хезбола кога американците испотепаа еден куп терористи во Либија.
Не ни претпоставував дека филмот American Sniper е негов автобиографски , шо уствари е огромно извртување на вистината.
Типот е учествувал во еден куп тајни акции на американската влада , освен тие 4 во Ирак , шо нормално не се во филмот.

Се претпоставува дека има над 400 потвдени убиства, а не 160 како што е во филмот , од кои едно е и постариот син на Мухамед Али Хамад еден од најбараните терористи на листата на САД. А дека е убиен од страна на американски ветеран може да им го продават тоа на нивните американци таму. :)

Иначе филм како филм добар е , еден куп акција крв разнесени тела , класично американски. :D

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Прво ќе се регистрирате на сајтот, па ќе влезете во The Language of Hollywood, курсот трае 5 недели, и секоја недела има од 4 до 5 видео предавања од по 15тина минути, и по 2 филма што треба да се изгледаат за домашна. И на крај има тест :D.
како бе ова не сум го сретнал досега, а веќе некое време си минувам интернет курсеви. Фала во секој случај.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.069
Поени од реакции
42.777
Ја знам сторијата на Кристофер Кајл уште пред 7-8 години кога беше активно разбивањето на терористичката група Хезбола кога американците испотепаа еден куп терористи во Либија.
Не ни претпоставував дека филмот American Sniper е негов автобиографски , шо уствари е огромно извртување на вистината.
Типот е учествувал во еден куп тајни акции на американската влада , освен тие 4 во Ирак , шо нормално не се во филмот.

Се претпоставува дека има над 400 потвдени убиства, а не 160 како што е во филмот , од кои едно е и постариот син на Мухамед Али Хамад еден од најбараните терористи на листата на САД. А дека е убиен од страна на американски ветеран може да им го продават тоа на нивните американци таму. :)

Иначе филм како филм добар е , еден куп акција крв разнесени тела , класично американски. :D
Американците тепале терористи у либија пред 7-8 години:facepalm: не е темава за тоа али тресеш зелени

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.408
Поени од реакции
38.923
Американците тепале терористи у либија пред 7-8 години:facepalm: не е темава за тоа али тресеш зелени
Ако го пратеше Асанж ќе знаеше.

Ае гледај го американ снајпер , нека ти перат мозокот. (y)

Кристофер Кајл херој :pos::pos::pos::pos: Убиец на еден куп невини деца и жени.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Прв пат пишувам на темава, па не знам дали е право место да прашам за препорака за некој филм со снајперисти?

Kajgana Shop

На врв Bottom