Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
кај мене се зголеми потрошувачката од 3-4 скокна на 5KW но најважно се држи добро сега за сега, пред некој ден кога врнеше и дуваше директно во неа не осетив некој пад на Т.Dajte analiza kako pominavte denovive, Kako e potrosuvacka se javuvat li problemi.
@whatto јас никаде не спомнав оружен грабеж. Отсекогаш ме влечеле оние генијални планови како во Оушн 11, ја сакам да ги надмудрам, не е до парите колку што е до суетата![]()
Вреди како не вредиВреди да го догледам Boyhood? Изгледав пола саат и го исклучив, многу ми беше досаден, а 2:45 траеДобро сфаќам интересно е тоа што се снимал 12 години, ама мене ми изглеа досадна драма, или па може не сум у тоа расположење за драми па затоа ми е досаден
![]()
Вреди да го догледам Boyhood? Изгледав пола саат и го исклучив, многу ми беше досаден, а 2:45 траеДобро сфаќам интересно е тоа што се снимал 12 години, ама мене ми изглеа досадна драма, или па може не сум у тоа расположење за драми па затоа ми е досаден
![]()