- Член од
- 30 март 2012
- Мислења
- 376
- Поени од реакции
- 234
LG po mene e naj brend. Od telefoni nema sto ne sum koristel, eve vece godina dena koristam LG G2 i podobar kvalitet nemam videno do sega. Baterijata mi nema izgubeno ni 5% od kapacitet, i ako se potrosi dnevno do 20% znaci ima uste 20% u miligram sto se vika, a ne ka samsung ima 40% i naglo trazi polnenje posle sledniot razgovor ili bez razgovor, neznam, cesto sum menuval telefoni i za prvpat osecam deka nemam potreba da smenam duri ni vo G3. Televizorite im se OK, friziderite isto taka (bratmi gi ima), znaci zosto bi nemale klima koja e OK?
Ovaa LG Prestige ja nudi nekoj kaj nas? Cena? Vo Grcija e od 860-1000eur, Zorba moze i neja da ja donesat ili moze sto sakam da donesat
Deneska Gree Change-to trosi konstantno po 1kw, ventilator na 3 zadadeno 25c, dolu kaj mene 19c kaj nea 27c. Ducanot e topol
Ovaa LG Prestige ja nudi nekoj kaj nas? Cena? Vo Grcija e od 860-1000eur, Zorba moze i neja da ja donesat ili moze sto sakam da donesat
Deneska Gree Change-to trosi konstantno po 1kw, ventilator na 3 zadadeno 25c, dolu kaj mene 19c kaj nea 27c. Ducanot e topol
Последно уредено: