Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.316
- Поени од реакции
- 63.658
Јас сум фан на серијалот и филмот беше катастрофа. Пази, не досаден (беше и досаден но тоа е само еден дел), туку општо филмска катастрофа и срам за филмската индустрија.Во 3д. Што знам, мене ми нема некако некоја огромна разлика, ако ти се штеди, нема ништо посебно да пропуштиш, ама нормално подобро искуство е вака.
За HG, јас ги немам читано книгите, ама исто како да ги имам зошто ми ги раскажаа цели. Третиот ете ако не е добар, нормално дека филмов кој е прва половина на третата книга, ќе биде досаден за оние кои не се некои големи фанови на серијалот затоа што е само припрема за она што треба да се случува во втората половина од книгата.
На страна тоа, мора да разберете и дека нема оправдување од типот на „книгата е поделена затоа беше малце досаден“. Филмот кешираше од фановите (читај ги измами) продавајќи им двочасовен трејлер. Ако решиле да ја делат книгата на две а филмот испаднал труба, некој дебело ја утнал идејата. Што, не знаеја дека ништо нема да се случи? Затоа удрија на маркетинг, си купија црна страна на ИМДБ, им чуе дали wot платил карта за кино... oh wait...