Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прочитав... некој дел во компресорот као да се замени.... лошо е што овде во Струмица нема избор за сервисери.. еден ебан сервисер нема... кого да викам... дечките што беа се единствени што ги фалат ...Procitaj go ova :
http://www.forum.hr/showthread.php?t=57686&page=169
Прочитав... некој дел во компресорот као да се замени.... лошо е што овде во Струмица нема избор за сервисери.. еден ебан сервисер нема... кого да викам... дечките што беа се единствени што ги фалат ...
Некој други.. денес се јавив и во електромеханика како последна надеж кажаа дека ќе дојдат деновиве... зошто имаш добро/лошо искуство со електромеханика?A koi decki gi vikna od Elektro Mehanika ili nekoi drugi?
За Луси 7 гб не вреди да дадеш.whatto на снимката од 1гб Guardians of Galaxy не околу стол, треба надвор околу куќа да кружиш
патем, ај ќе го гледам и ја ноа, иако знам ќе ме разочара.
Прегледај го приврзокот 107655
Lucy - Ми се допадна тематиката, можело малце подолг од 90 минути да го направат.

само што го пуштив да се симнува.
@whatto кај го најде индискиов у цела листа жити сè![]()

Некој други.. денес се јавив и во електромеханика како последна надеж кажаа дека ќе дојдат деновиве... зошто имаш добро/лошо искуство со електромеханика?

Мамицата ако го заебат како Деспикабл ми. Инаку и од Крудс спремаа продолжение.Еден од цртаните што најмногу ми се допаднаа последниве години ќе има продолженија во кое што ќе биде дел и легендарниот Мел Брукс.
![]()
За Хотел Трансилванија се работи инаку