Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
@Tutor
Tebe ti e tesko da napises koj panasonic e. Iskustvo od 12 godini so frizideri imaat brat....... tie se razbiraat od elektronika i invertori kako babai mi od internet .....strujni sokovi, od ubavo poubavo, pa invertorot moze da raboti bez problem i na 180 V. Znas kakvi se denesnive serviseri gi PREGAZILO vremeto isto kako avtomehanicarive, ako nema karburator i platina centralata e rasipana. Tesko li im bese da go izmerat freonot na kantar? Znaat li tie ako ima malku freon ima senzor za pritisok koj ne dozvoluva ponatamosna rabota na kompresorot.....
A tebe ti e tesko da napises koj PANASONIC e.........

@Tutor
Tebe ti e tesko da napises koj panasonic e. Iskustvo od 12 godini so frizideri imaat brat....... tie se razbiraat od elektronika i invertori kako babai mi od internet .....strujni sokovi, od ubavo poubavo, pa invertorot moze da raboti bez problem i na 180 V. Znas kakvi se denesnive serviseri gi PREGAZILO vremeto isto kako avtomehanicarive, ako nema karburator i platina centralata e rasipana. Tesko li im bese da go izmerat freonot na kantar? Znaat li tie ako ima malku freon ima senzor za pritisok koj ne dozvoluva ponatamosna rabota na kompresorot.....
A tebe ti e tesko da napises koj PANASONIC e.........
CS-E12BKP .... за фреонот рекоа дека притисокот бил добар , демек мајсторски трик било со фреонот да ми земат пари , они не сакале да ми земат пари џабе....

Нацртаj како си кружел околу стол, да не си пушти и некоjа од плеjлистите на скаj у позадина за ритам?

Инаку, го глеав Dressed to Kill, и не очекував толку приjатно да ме изненади. Голема препорака ако има уште некоj што не го гледал до сега, што чисто се сомневам.

Не бе, деветата симфонија од Бетовен ја пуштив. А за цртање, неопишливо чувство е тоа.

:place:Според проценките ова би требало да трае до некаде 27-28-29 декември каде што потоа следува големиот Новгодишен филмски фестивал одвај чекам :D

image.png

image.png

Прочитав... некој дел во компресорот као да се замени.... лошо е што овде во Струмица нема избор за сервисери.. еден ебан сервисер нема... кого да викам... дечките што беа се единствени што ги фалат ...

A koi decki gi vikna od Elektro Mehanika ili nekoi drugi?

A koi decki gi vikna od Elektro Mehanika ili nekoi drugi?
Некој други.. денес се јавив и во електромеханика како последна надеж кажаа дека ќе дојдат деновиве... зошто имаш добро/лошо искуство со електромеханика?

whatto на снимката од 1гб Guardians of Galaxy не околу стол, треба надвор околу куќа да кружиш :D

патем, ај ќе го гледам и ја ноа, иако знам ќе ме разочара.
Untitled.png

Lucy - Ми се допадна тематиката, можело малце подолг од 90 минути да го направат.

whatto на снимката од 1гб Guardians of Galaxy не околу стол, треба надвор околу куќа да кружиш :D

патем, ај ќе го гледам и ја ноа, иако знам ќе ме разочара.
Прегледај го приврзокот 107655

Lucy - Ми се допадна тематиката, можело малце подолг од 90 минути да го направат.
За Луси 7 гб не вреди да дадеш. :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom