Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со среќа. Неото не се воопшто лоши како што се наметнува мислење на темава.Го земав Неото, се испостави дека LG немаат на лагер и не знаат дали ќе го имаат.
Wish me luck
Го земав и тоа апаратчето од Анхоч, да паднат температурите околу 0, па ќе постирам како работи.
@ALF!!! Ајде со среќа и нека се угоде!
Кажи само ме интересира колку ќе треба да доплатиш за да имаш повеќе од една година гаранција?
ретки се тие клими тоа што го можат а и што фајде од тоа си ја пуштил да грее она ќе те лади демек ќе се самочистиAбе баче, не биди прост.Си има програмирано функција повремено (и на исклучување) накратко влегува во некој мод на ладење, сходно на тоа доаѓа до кондензација... и самочистење.
12 years a slave?^run kid
Run nigger run well the pattyroller will get you
Run nigger run well you better get away
Си имаш математика. Штата што не си можел некако да искешираш, а да чекаш до следната зима не се исплати.700 МКД по 12 месеци треба да платам за сервис и толку. По 12 месеци ќе ја обноват за дополнителни 48.
Климата ме кошта 699 МКД месечно, ако успее за 1000че да ми ја намали сметката за струја, сама ќе си ја врати инвестицијата.
so zdravje da se koristi i dolgo da te sluziГо земав Неото, се испостави дека LG немаат на лагер и не знаат дали ќе го имаат.
Wish me luck
Го земав и тоа апаратчето од Анхоч, да паднат температурите околу 0, па ќе постирам како работи.
тошиба е појака од санио братче, батали тоа што кажува г-дин VanlokE me zapali so ova NEO-vo. I jas imam edno montirano vo spalna pred 6-7 god, rabotelo do sega samo na ladenje i toa pred spienje samo, na greenje ne e ni pustano. Moze moevo e i podobro od tvoeto, na moeto pisuva so krupni bukvi deka ima SANYO kompresor......
тошиба е појака од санио братче, батали тоа што кажува г-дин Vanlok
иначе еве ви една топ информација од 1 ноември до сега во соба од 20м2 се одржува Т од 20с и тоа само со таа најлошата клима која има истрошено до сега дури 126.5ден.![]()
не сум мало дете јас или пак бебе кое треба да се бања па да не настинеNe zaebavaj, pa T 20 mene vo soba mi odrzava stariov samsung televizor so ovaa nadvoresna temperatura, plus gledam televizija![]()