Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
никако да не пропуштиш да елаборираш на теоријата со општествените фиксови и проектот мејхем одделно, и дали има/нема точки на врзување!А ветувам дека во најскоро време ќе има и рецензија за Фајкла.
Сигурно само сврзниците ги разбрал од постовникако да не пропуштиш да елаборираш на теоријата со општествените фиксови и проектот мејхем одделно, и дали има/нема точки на врзување!
Pa tie nishto ne razbiraat. Prosti svegjani. Pa ne znaat tie deka na ovoj forum tvrdat, odredeni clenoviИ те како има клими кој работат кога температурата е под -25, додека бев во шведска имаше многу луѓе кои се грееа само на клими пријатели загреваа просторија од некој 60-70м2 со 1 клима и тоа на температура од 24 степени без разлика какво е времето надвор. Е сеа надворесната единица и беше барем 1,2м широка и најмалку 80цм висока (со други зборови огромна) ама успешно си ја вршеше работата. И збориме за Шведска кај што многу повеќе од деновите е за очекување да имаш температури -25 одколку во македонија
Теоретски (несакајќи) луѓево се во право.Pa tie nishto ne razbiraat. Prosti svegjani. Pa ne znaat tie deka na ovoj forum tvrdat, odredeni clenovidrk:
), deka klimite se uredi za razladuvanje a nikako za greenje. Izgleda deka vo Svedska samo se prigrevaat. Hahahah
toa e Ok. mojot komentar pogore se odnesuvashe na tvrdite anti/klima forumgjii. koj od interes a koj od neinformiranost.Теоретски (несакајќи) луѓево се во право.
Климите се најефикасни кога не се користат во екстремите од спецификациите (како примарно средство за загревање). На пример ако спецификацијата на мојата клима е до -20с, јас уште на -10с би го наложил каминот... посебно навечер.![]()
ДЕНЕСКА ?! ПРВ ПАТ ?!![]()
па види другар, третиот дел на лотр бил издаден кога ја сум имал 4 години, па сеа види си тии уште многу други класици не ми се гледани. Но во најскоро време.
![]()