Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како по обичај, ќутам кога се работи за клими и сл, ама кога ќе дојде моментот за панели тогаш јас настапувамКои панелки ги препорачувате како најдобри по сооднос цена/квалитет?
Atlantic користев од 2004 до 2011 кога живеев во стан и загревав околу 50 квадрати.Кои панелки ги препорачувате како најдобри по сооднос цена/квалитет?
Со оглед на тоа дека даваат 5 годишна гаранција мислев дека е исплатливо.Sto te kosta da go procitas forumov od prviot do posledniot post? Siguren sum deka potoa bi gi zastedil ovie 25 kden., pri toa bi si gi nasol site odgovori:
- da ne se kupuva od kineski brand koga se raboti za greenje,
-da ne se kupuva od trgovski kuci, tuku od specijalizirani firmi koj se bavat so greenje i klimatizacija.
Што мислиш за ова ?Sto te kosta da go procitas forumov od prviot do posledniot post? Siguren sum deka potoa bi gi zastedil ovie 25 kden., pri toa bi si gi nasol site odgovori:
- da ne se kupuva od kineski brand koga se raboti za greenje,
-da ne se kupuva od trgovski kuci, tuku od specijalizirani firmi koj se bavat so greenje i klimatizacija.
Провери дали гаранцијата ќе ти важи ако монтажата не е од нивните сервисери.http://www.icsgroup.mk/page-56.html#Akcija
Daikin од 36.000 ден. без монтажа. Имам кој да ми монтира.
Ocekuvam klimata da pristigne nedelava. Da ne vrtam nazad premnogu: shto treba da pazam koga ke ja montiraat? Kaj mene mislam deka nadvoreshnata edinica ke bide na ponisko okulu dva metra od vnatreshna edinica? Dali ima nekoe pravilo za toa? Molam za sovet. Prv pat ke koristam klima ured voopshto. Blagodaram
Што мислиш за ова ?
http://www.icsgroup.mk/page-56.html#Akcija
Daikin од 36.000 ден. без монтажа. Имам кој да ми монтира.
Па колку што успеав да пребарам таа од ХУБО FTXN35LV1B9 ја има и на даикин европа сајтот и е од енергетска класа A/A, DAIKIN ја води како модел од серија "FTXN-L9 / RXN-L9" а за нив и еуровент сертификат имаш овде, за разлика од таа од АМЦ со"K" во името FTXN35K RXN35K ја најдов само по руски чешки и сл сајтови со карактеристики B/B што значи баш и не се исти![]()