Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Малку е офтопик ама морам да прашам, како успеа во 37 квадрати да напикаш дневна, кујна, трпезарија и две спални?

ludi japonski arhitekti
:vozbud::icon_lol:
imam stan od 50m2 so dve spalni i ostava. site sobi se malu druze. poveli uveri se

Малку е офтопик ама морам да прашам, како успеа во 37 квадрати да напикаш дневна, кујна, трпезарија и две спални?

37 се многу... еве што направиле со само 34 квадратни метри. ;)

http://www.divianarts.com/112649
Мал стан со фини идеи

Стил, комфор и функционалност спакувани во 34 метри квадратни...

s01.jpg

Кога живеете во дом со минијатурни димензии, секоја идеја која заштедува дополнителен простор е од непроценливо значење. Станот кој овојпат ви го претставуваме е со површина од скромни 34 метри квадратни, а може да се пофали со дневна соба, трпезарија, кујна, спална соба, бања, па дури и балкон, делувајќи многу поголемо од она што е. Во што е тајната? Одличниот распоред, креативните решенија за складирање и секако – декоративните финеси и светлите бои кои визуелно го прошируваат ентериерот. Креиран е отворен план во кој комуницираат дневниот престој, кујната и трпезаријата, каде работната површина во кујната е истовремено и импровизирана трпезариска маса. Спалната соба, иако дел од истата целина, суптилно е ограничена од опкружувањето, обезбедувајќи го потребното чувство на интима. Просторот под креветот е вешто искористен за складирање, а со изборот на ефектни детали и компатибилни тонови постигнат е исклучително пријатен и топол амбиент за живот. Станот е максимално функционален и паметно искористен, а воопшто не е изгубено од естетиката и комфорот. Пронајдете ја омилената инспирација и за вашиот дом!

s02.jpg

s03.jpg

s04.jpg

s05.jpg

s07.jpg

s08.jpg

s10.jpg

s11.jpg

s13.jpg

s14.jpg

s15.jpg

s16.jpg

s17.jpg

s18.jpg

s19.jpg

s20.jpg

s21.jpg

s22.jpg

Некоја комедија слична на South Park, Rick and Morty (серии се) , ама да не е анимирана?

Ме интересира кај ги гледате торентиве кои излегуваат со убава снимка. Знам порано имаше некој сајт, ама никако дами текне.

Не знам колку сте запознаени со случајот , на Јенифер Лаврнс и бил хакнат телефонот и објавени се nude photos :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:
Не знам дали смеам да ви пуштам линк:D?

There are a ton of other partially nude photos of celebrities posted today ... the alleged victims include Kate Upton, Victoria Justice, Ariana Grande, Kirsten Dunst,Hope Solo, Krysten Ritter, Yvonne Strahovski, and Teresa Palmer.

There are allegedly 101 A-list victims of the hacker, who has leaked nude photos online.

Buzzfeed reports that the pictures were allegedly retrieved due to an iCloud leak that allowed celebrities’ phones to be hacked.

The hacker responsible is claiming to have explicit videos of Lawrence, and claims to have over 60 nude selfies of the Oscar-winning actress.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom