Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти напишав како што напишав заради тоа што (од тоа малку што си читнал тука) закључи дека генерално коментарите за Грее биле негативни заради сервисот. Еве и ја имам Грее и задоволен сум до сеа со една голема разлика што мене ми ја монтирава луге од техноклима а не од Зорба и тоа сега првпат го кажувам, фирма што работи со клима опрема на Грее и Хитачи. Моите постови не си ги прочитал изгледа а да сум се жалел на климата не сум, не сум ги ни фалел Грее, пре би рекол дека сум ги бранел од некој што ги куди. Зорба само знам дека е увозник на Грее и има кеш а колку и како работи климатизација тоа незнам, но од друга страна знам па дека техноклима за зорба монтира Грее VRF систем со преку 80 касетни во објект во скопје кои сигурно не се вивакси.Стрелец што уствари ти сакаше да кажеш не ти држи вода. Нее битно од кај е нека биде еве toshibata од енергија , така тие и од таму ја зимаат и исто кошта. Мене ме интересираше ваше мислење за двете. И не мора да е Vivax gexi нека биде gree hansol, само кажи ми одкаде заклучи Vivax Gexi е лоша споредба со Gree Hansol кога и двете се идентични. Друго што е важно дали на пријателот од Тетово е Change или Hansol кога сервисерот е ист, и треба да си ја завршат работата до крај. И да ти кажам право без увреда, ама ти повеќе ми личиш како реклама на Зорба.
R.I.P многу жално.
If one day the speed kills me,do not cry because I was smiling
Секоја варијанта каде дуректно се употребува водата која примарно се загрева, е сериозен ризик за Легионела. Многу побезбедни решенија се тие каде медиумот од сончевиот колектор се движи низ спирала од бољерот. Така таа застојана вода останува изолирана во соларниот систем.eve kako brazilec napravil solaren kolektor od plasticni sisinja (eftino resenie):
http://www.youtube.com/watch?v=ehDgXrpRlTU